Egy minden ízében "lányos" lány hol ismerkedhetne hasonlóan "lányos" lányokkal?
Ha ismerkedésre került a sor, eddig mindig csak fiús lányokkal kerültem össze, akik úgy viselkedtek mint egy fiú, hasonlóan néztek ki, úgy is beszéltek. Én persze az alapvető dolgokon kívül, hogy legyenek közös témáink, összeillő jellemünk, szeretném, ha olyan lányt találhatnék, aki pont azért vonzódik hozzám, mert gyöngédséget és nőiességet kaphat tőlem és ugyanígy vissza én is. :)
(Egyébként 20/L)
hát.. ha gondolod feljöhetsz Pestre..
Itt egyre gyakrabban lehet látni leszbikus párokat, legalább is többen merik felvállalni.. És mindenféle felállítás van. Mondjuk ismerőseim körében kevés tom-boy (fiús lány) van aki még leszbikus is lenne, de néhányan ők is vannak.. viszont szép hosszú hajú, finom, és gyönyörű lányok akik biszexuálisak, leszbikusak, panszexuálisok, többen vannak.. sajnos transznemű ismerősöm nincsen, vagy csak nem tudok róla:)
amúgy nekem is egy lányos barátnőm van, és én is inkább vagyok csaj mint pasi, mind külső mind belső szempontjából^^
L/14
én szívesen ismerkednék, ha akarsz írj :-)
18/L
Én a párommal (bármilyen ciki is) a facebookon ismerkedtem meg. Mindketten nőiesek vagyunk, illetve inkább azt mondom, hogy nőnek nézünk ki.
Egyáltalán nem értem azokat a lányokat, akiknek tetszenek a fiús lányok... Azt hiszik, hogy a környezetük nem látja rajtuk, hogy mik ők? Vagy, hogy így elfogadóbbak lesznek?
Én azt javaslom, hogy semmiképp ne keresgélj randis oldalakon, illetve szórakozóhelyeken. Annyira nehéz párt találni ma már a lányok között is. Vagyis... párt még csak csak... de olyat, akivel tervezni is lehet és együtt élni...
Rengeteg leszbikus lányt ismerek. Főleg focicsapatokból. Hadd ne mondjam, hogy ott sem érdemes keresgélni, annyi kusza történetük van... Mindenki mindenkivel... és csak azért, mert lázban égnek, hogy hú, olyan kevés van belőlük, mire észbe kapnak, hogy van már vagy 15-20 ember, akivel "össze hozta őket a sors". Borzalmas.
Nem tudom, hogy mennyire veszed észre az utcán, hogy ki az, ki nem... de talán ez is példa lehet, hogy közterületeken valamiképpen elbeszélgetni...
De ha ez nem válik be, akkor ott vannak a b*zi bárok (bocsánat) /legalja/, a foci csapatok esetleg kézilabdások, birkózók. Illetve a különböző partner kereső oldalak. Én egyiket sem javasolnám, bár persze attól függ, hogy mit keresel... Párt magad mellé, vagy csak kalandot.
nehéz... nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!