Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Olyan nagy baj hogyha elvárom...

Olyan nagy baj hogyha elvárom a leendő pasimtól hogy rendelkezzen saját autóval?

Figyelt kérdés
20/L, egyetemista vagyok, rendes lánynak tartom magam, ritkán járok bulizni, szeretek olvasgatni, elmélkedni, csak jó dolognak tartom az autót mert sok közös program lebonyolitásában nagy előny a siralmas tömegközlekedéshez képest...

2014. jan. 23. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
100%

Adj fel egy hirdetést, hogy egyetemista lány támogatót keres, tuti hamar összeszeded magadnak rá a pénzt, vagy egy ilyen pasit.

Srácok, kérlek ne haragudjatok, én kérek elnézést a csitri nevében. Nőtársamnak nem szívesen nevezem az ilyet.

2014. jan. 23. 11:51
 12/79 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagy baj! Miképp fentebb is írják, vegyél magadnak, ha fontosnak tartod!

Fogadok egy csokiban, hogy az sem lenne mindegy Neked, milyen kocsi az a kocsi! Az enyémbe tuti nem ülnél bele! :D

Van itt még egy kérdés, ha a legszimpatikusabb sráccal jönnél össze, kívül-belül, szerelmes is lennél, és nincs kocsija, dobnád? A 20 év, és egyetemei légkör nem ad intelligenciát úgy látom...

2014. jan. 23. 11:52
 13/79 anonim ***** válasza:
8%
Én egyetértek veled. Én is most azon munkálkodom, hogy legyen autóm. Addig nem akarok barátnőt. Szerintem nem baj, hogy ez az elvárásod.
2014. jan. 23. 11:55
 14/79 LeftBehind ***** válasza:

"szerintem sok ember rendelkezik autóval, nem kellenek hozzá olyan hű de sok anyagiak"

[link]

2014. jan. 23. 11:57
 15/79 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ugyan kocsim, de bnőm s.ggét nem hurcolászom vele, nagy ívben tesz rá, hogy van-e kocsim. Engem szeressem, ne az autómat. Ha közös programra megyünk, természetesen felesbe összedobjuk az üzemanyag költséget is. A kérdezőnek meg azt ajánlom, hogy hurcolásza az apukája a formás fenekét, bár gyanítom, hogy már a papa is beinthetett neki :D
 16/79 anonim ***** válasza:
100%
Nahhh, a #13-as egy kocsival toldja meg a farkát! :D
 17/79 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogyne. Nekem céges kocsim volt december végéig, ameddig fel nem mondtam. Az autót megvenni rohadt könnyű, ez tény. Ha akarnám, most besétálnék bármelyik kereskedésbe, és kihozok egy szalonautót, készpénzben kifizetve. Csak, tudod, biztosítás is kell rá. Adó. Benzin. Szervizelni se árt. Elég kényes vagyok ilyen témákra, szóval téli-nyári gumiszett is kell, és abból sem a legolcsóbb. Emellett a 195 centimhez egy méretes autó kell, ami már drágább, és ahhoz már fel kéne vennem egy hitelt, ami eléggé ellent mond az elveimnek. Ha még hozzáteszem azt, hogy egy vidéki belvárosban lakom, és bárhol ott vagyok gyalog max fél óra alatt, akkor már mindenki számára érthető szerintem, hogy miért nem akarok autót venni.

Fel lehet hozni példaként a nyaralást, ha nagyon szőrszálakat akarsz hasogatni. Kapásból 4 embert tudok mondani, akitől kölcsön tudok kérni egy megfelelő méretű autót egy hétre. Ha minden kötél szakad, kibérlek egyet. Ha még síelni is el akarnád magad vitetni, akkor talán télen is bérelnék. Ez így maximum évi 200.000 forintomba kerülne.

Ha megfelelő méretű autót veszek, akkor a jelenlegi önerőm, Bonus-Malus besorolásom, és az autó adatai alapján a részlet, a biztosítás, és az adó évente legalább egy milliómba kerülne. Köszönöm, én ebből inkább veszek új tévét, járok nyaralni, esetleg elmegyek egy érdekes nyelvtanfolyamra, színházba, moziba, stb.

De ha neked egy kisköcsög kell, aki apucival-anyucival megveteti az autót, hát keress olyat. Hajrá. Ha egy csaj rákérdez az autóra, ott fordítok hátat, és lépek le.

Üdvözletem ;)

2014. jan. 23. 11:58
 18/79 A kérdező kommentje:
Nem igaz h itt csak az áskálódás megy, azért egy csinosabb lánynál valamit le kell tenni az asztalra nem elég csak a belső, hisz én is megdolgoztam a szépségemért, évfolyamtársaim többségének is olyan pasijai vannak azért akik rendelkeznek autóval sztem nem olyan nagy elvárás ez egy mai magyar dekorativabb értelmes lánytól...nagyon el vagytok rugaszkodva a valóságtól úgy látom..
2014. jan. 23. 11:58
 19/79 LeftBehind ***** válasza:
80%
Rendben srácok, oszolj! Ez csak egy troll!
2014. jan. 23. 12:00
 20/79 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom! Az agyadért dolgozz inkább egy kicsit, eztán!
2014. jan. 23. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!