Olyan nagy baj hogyha elvárom a leendő pasimtól hogy rendelkezzen saját autóval?
"nem kellenek hozzá olyan hű de sok anyagiak"
Lássuk csak... tényleg nem, igazad van! Egy új autó, még ha csak Suzuki is, kb. 2 millánál kezdődik.
Meg a benzinár sincs ám 400 forint közelében.
"jah és kihagytam a magasságot is, az sem baj ha vékony, ha van ilyen pasi itt irhatna"
Véletlenül nem te vagy ez a kérdező is? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__53.. Mert akkor nem csak felszínes vagy, hanem egy anyagias ribi is. De jó keresgélést, csak mondom, nem biztos, hogy ezen kritériumrendszer a legcélravezetőbb.
" én is megdolgoztam a szépségemért"
Talán plasztikáztattad magad??? Mert ha nem, akkor nem te, hanem anyádék dolgoztak meg a szépségedért. És nekik is csak egy órácskába került. Szemben a magyar átlagemberrel, aki sok-sok órát dolgozik azért, hogy autót tudjon venni.
És te miért nem veszel magadnak autót? Azt mondod, nem kerül sokba, se a fenntartása, akkor ennyi erővel neked is lehetne nem? Szabad kérdezni, hogy te hol tanulsz, melyik egyetemen, karon, szakon, és pontosan mit?
Fogadjunk, valami kis BTK karos vagy.
"nem meki képzőbe járok, corvinus-os vagyok, nincs se kacsaszájam sem szilikoncicim (viszont szép hosszú hajam és formás popsim az igen :P), nah mindegy, nem is értem miért baj ha egy magára valamit is adó lány megválogatja h kivel jön össze, majd a keletinél tarháló csövesekkel is leállok a kedvetekért... :D"
Arra mondják eredetileg, hogy meki-képző. (BME szólás mondás, ha nem hallottad volna még.Ö
Neked van egyébként saját kocsid?
#35! ott van e délelőtti pörgős témában! :D
Mentha zöld!
Mondatot nagy kezdőbetűvel kezdünk, a "nah" pedig nem létezik a Magyar nyelvben.
Egyébként sok sikert a corvinus-os diplomához. Én is közgázt végeztem, de amennyi hozzád hasonló öntellt kis tyúkkal raktak össze, inkább programozóként, és 3D-grafikusként dolgozom (ha érdekel, nyugodtan összehasonlíthatod a béreket is egyébként).
Fél milliós keresettel egyébként nem mondanám magamnak csövesnek. De azért kimondottan köszönöm, hogy azért, mert nem tartok autót, már egyből csöves vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!