Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Olyan nagy baj hogyha elvárom...

Olyan nagy baj hogyha elvárom a leendő pasimtól hogy rendelkezzen saját autóval?

Figyelt kérdés
20/L, egyetemista vagyok, rendes lánynak tartom magam, ritkán járok bulizni, szeretek olvasgatni, elmélkedni, csak jó dolognak tartom az autót mert sok közös program lebonyolitásában nagy előny a siralmas tömegközlekedéshez képest...

2014. jan. 23. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:

"nem kellenek hozzá olyan hű de sok anyagiak"

Lássuk csak... tényleg nem, igazad van! Egy új autó, még ha csak Suzuki is, kb. 2 millánál kezdődik.

Meg a benzinár sincs ám 400 forint közelében.

"jah és kihagytam a magasságot is, az sem baj ha vékony, ha van ilyen pasi itt irhatna"

Véletlenül nem te vagy ez a kérdező is? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__53.. Mert akkor nem csak felszínes vagy, hanem egy anyagias ribi is. De jó keresgélést, csak mondom, nem biztos, hogy ezen kritériumrendszer a legcélravezetőbb.

2014. jan. 23. 12:08
 32/79 anonim ***** válasza:
100%
Kiscica, szerintem én vagyok a TE embered, magas vagyok, jóképű és most vettem új BMV-t. Írj privátot és küldj egy képet is. Csókollak édesem.
2014. jan. 23. 12:09
 33/79 anonim ***** válasza:
100%
"Nahhh, a #13-as egy kocsival toldja meg a farkát! :D" 13-as vagyok és jót nevettem ezen :) ment a zöld kéz
2014. jan. 23. 12:12
 34/79 A kérdező kommentje:
nem meki képzőbe járok, corvinus-os vagyok, nincs se kacsaszájam sem szilikoncicim (viszont szép hosszú hajam és formás popsim az igen :P), nah mindegy, nem is értem miért baj ha egy magára valamit is adó lány megválogatja h kivel jön össze, majd a keletinél tarháló csövesekkel is leállok a kedvetekért... :D
2014. jan. 23. 12:15
 35/79 anonim ***** válasza:
100%

" én is megdolgoztam a szépségemért"

Talán plasztikáztattad magad??? Mert ha nem, akkor nem te, hanem anyádék dolgoztak meg a szépségedért. És nekik is csak egy órácskába került. Szemben a magyar átlagemberrel, aki sok-sok órát dolgozik azért, hogy autót tudjon venni.

36/79 anonim ***** válasza:
100%

És te miért nem veszel magadnak autót? Azt mondod, nem kerül sokba, se a fenntartása, akkor ennyi erővel neked is lehetne nem? Szabad kérdezni, hogy te hol tanulsz, melyik egyetemen, karon, szakon, és pontosan mit?

Fogadjunk, valami kis BTK karos vagy.

37/79 anonim ***** válasza:
100%

"nem meki képzőbe járok, corvinus-os vagyok, nincs se kacsaszájam sem szilikoncicim (viszont szép hosszú hajam és formás popsim az igen :P), nah mindegy, nem is értem miért baj ha egy magára valamit is adó lány megválogatja h kivel jön össze, majd a keletinél tarháló csövesekkel is leállok a kedvetekért... :D"

Arra mondják eredetileg, hogy meki-képző. (BME szólás mondás, ha nem hallottad volna még.Ö

Neked van egyébként saját kocsid?

2014. jan. 23. 12:17
 38/79 anonim ***** válasza:
100%
Kamu kérdés, a csajszi nem ír privit. Pedig...
2014. jan. 23. 12:18
 39/79 anonim ***** válasza:

#35! ott van e délelőtti pörgős témában! :D

Mentha zöld!

40/79 anonim ***** válasza:
100%

Mondatot nagy kezdőbetűvel kezdünk, a "nah" pedig nem létezik a Magyar nyelvben.

Egyébként sok sikert a corvinus-os diplomához. Én is közgázt végeztem, de amennyi hozzád hasonló öntellt kis tyúkkal raktak össze, inkább programozóként, és 3D-grafikusként dolgozom (ha érdekel, nyugodtan összehasonlíthatod a béreket is egyébként).

Fél milliós keresettel egyébként nem mondanám magamnak csövesnek. De azért kimondottan köszönöm, hogy azért, mert nem tartok autót, már egyből csöves vagyok :)

1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!