Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Olyan nagy baj hogyha elvárom...

Olyan nagy baj hogyha elvárom a leendő pasimtól hogy rendelkezzen saját autóval?

Figyelt kérdés
20/L, egyetemista vagyok, rendes lánynak tartom magam, ritkán járok bulizni, szeretek olvasgatni, elmélkedni, csak jó dolognak tartom az autót mert sok közös program lebonyolitásában nagy előny a siralmas tömegközlekedéshez képest...

2014. jan. 23. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
100%

Ez vicces XD

Corvinra jársz? A büfében dolgozol vagy takarítani jársz oda ?

2014. jan. 23. 13:04
 62/79 anonim ***** válasza:
100%
Azért érthető, hogy nem ír vissza. Hiszen aki itt ráír, az csak ki akarja használni ezt a lányt. Vagy megalázni. Mondjuk én nem írtam neki. Nem vagyok az esete.(nincs autóm)
2014. jan. 23. 13:22
 63/79 anonim ***** válasza:

Szóval a Corvinusos agyad szerint összesen két kategória van: az aluljáróban csövező mosdatlan bácsika, illetve az, akinek van autója. (És persze magas, vékony, hosszú barna hajú.)

Téged sem az eszedért fognak szeretni, az biztos. Na meg le merném fogadni, hogy a külsőd sem olyan fú de nagy durranás, mint amilyennek beállítod.

Megjegyzés: látszik, hogy a Corvinusra már bárki bekerülhet. Két mondatot nem vagy képes hiba nélkül leírni, és ezek után vered a nyálad, hogy te ott tanulsz? Látszik, ma már az egyetem sem ér semmit.

2014. jan. 23. 13:29
 64/79 anonim ***** válasza:

#24 "Fogadok, ha feldobsz magadról egy képet, mindenki azt fogja mondani, hogy egy teljesen átlagos huszonéves csitri vagy. "

Nem hinném. Szerintem még az átlagostól is messze van. Ezt így látatlanból is megmondom.

2014. jan. 23. 13:31
 65/79 anonim ***** válasza:

és az nagy baj ha azt szeretném ha kihalnának az élősködő nők (bár tudom így csak 10%-uk maradna meg)??

kell kocsi?? vegyél

durva már amit megengedtek magatoknak

2014. jan. 23. 13:32
 66/79 anonim ***** válasza:

"azért egy csinosabb lánynál valamit le kell tenni az asztalra nem elég csak a belső"

Az első fele igaz. Valóban le kell tenni valamit az asztalra. Viszont most ki foglak ábrándítani. Egy valódi, csinos, értékes nőnél (nőnél, és nem ribinél) bizony a belső az, amiddel le kell tenni valamit az asztalra. Jól kell bánnod vele, figyelmesnek kell lenned, meg kell becsülnöd. Ezek az igazi értékek, és ezek fognak számítani egy valódi nőnek, nem pedig az, hogy milyen közlekedési eszközzel jársz. Gondolom, ismered a hasonlatot a belülről rohadó almáról. Egy igazi nő férfit akar magának, nem sofőrt. Amit le kell tenni az asztalra az nem egy közlekedési eszköz.

Egyébként megkérdezném: te mit tudsz letenni az asztalra?

És ha annyira csinos, rendes, szexi lánynak tartod magad, akkor miért itt pasizol? Vagy talán mégsem vagy annyira kívánatos hölgyemény?

Az hogy lehet, hogy a barátnőm szeret és megbecsül, és minden együtt töltött percet élvezünk, pedig képzeld, vonattal járok hozzá? Pedig nem egy ócska, szakadt csaj, hanem olyan, akiért tényleg a férfiak sok mindent megtennének. És boldog. Ellenben veled, aki egy zs-kategóriás oldalon próbálsz ennyire szánalmas módon pasizni? Talán lehet, hogy mégsincs annyira igazad?

2014. jan. 23. 13:45
 67/79 anonim ***** válasza:

Nem. Mindenki azt vár el, amit akar.

Én mégis azt mondom, ez nem annyira fontos, mikor mi megismerkedtünk a párommal egyikünknek sem volt kocsija, később vettünk együtt. Tényleg sokkal kényelmesebb így, de egy jó kapcsolat, egy nagy szerelem lehetőségét csak azért eldobni, mert még nincs kocsi, szerintem hülyeség.

2014. jan. 23. 13:54
 68/79 anonim ***** válasza:
100%

Itt látszik, hogy diplomával nem jár együtt az intelligencia :( Elszomorító. Remélem egyszer rájössz, ha egy BMW-ben jól megrakják a csinos kis popódat, hogy ne a külsőt nézd.Igaza volt a rothadó almás hasonlatnak.

Engem mindig is az intelligencia tudott feltüzelni egy pasiban, tök mindegy hogy biciklivel vagy vonattal járt :) Nekem viszont van autóm, és hiába olyan kis veterán mint én, akkor sem volt olyan könnyű megvenni és fenntartani sem. Lehet ezért nem jönnek a pasik? :D

Az, hogy el vagyunk rugaszkodva a valóságtól szerintem meg csak tükörbenézés kérdése :) Szóval kicsilány szállj magadba és gondolkozz el a kommenteken vagy egyszerűen ne kérdezz :)

2014. jan. 23. 14:05
 69/79 anonim ***** válasza:

nekem is van kocsim, 2 ülés, 2 ajtós, narancsszínű, V8 motor.

KAMAZ! :D

2014. jan. 23. 15:27
 70/79 anonim ***** válasza:

"Megjegyzés: látszik, hogy a Corvinusra már bárki bekerülhet. Két mondatot nem vagy képes hiba nélkül leírni, és ezek után vered a nyálad, hogy te ott tanulsz? Látszik, ma már az egyetem sem ér semmit."

A Corvinusra viszonylag nehéz bekerülni, de ez csak a korlátozott létszámoknak köszönhető. Emiatt sokan azt hiszik, hogy színvonalasabb, mint a többi egyetem. Holott nem, bár a Corvinuson van sok jó tanár, az, aki nem vezérigazgató lesz, annak kár a Corvinusra menni. Mert ha nincs meg a kellő ész, kapcsolatteremtő képesség, stb., akkor úgysem ér semmit a diplomájával.

2014. jan. 23. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!