Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Olyan nagy baj hogyha elvárom...

Olyan nagy baj hogyha elvárom a leendő pasimtól hogy rendelkezzen saját autóval?

Figyelt kérdés
20/L, egyetemista vagyok, rendes lánynak tartom magam, ritkán járok bulizni, szeretek olvasgatni, elmélkedni, csak jó dolognak tartom az autót mert sok közös program lebonyolitásában nagy előny a siralmas tömegközlekedéshez képest...

2014. jan. 23. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:

#19!:

:D

2014. jan. 23. 12:01
 22/79 anonim ***** válasza:
70%

Ilyenkor örülök, hogy nincs autóm, legalább eleve esélyem sem volt ilyen felszínes sznobokhoz közel kerülni.

A tömegközlekedés valóban szívás, de attól még változatlanul jobban preferálom a józan értékrendű lányokat, akiknél ennél józanabbak a kritériumok.

2014. jan. 23. 12:02
 23/79 anonim ***** válasza:
0%
Írj privit kérdező ;)
2014. jan. 23. 12:02
 24/79 anonim ***** válasza:
83%

#17 vagyok újra. Aranyom, szállj már le a magas lóról. Fogadok, ha feldobsz magadról egy képet, mindenki azt fogja mondani, hogy egy teljesen átlagos huszonéves csitri vagy.

Felőlem hajrá, keress olyat, akinek van kocsija. Aztán majd írhatod a következő kérdést, hogy a pasid egy bunkó paraszt, és mit kéne csinálnod.

Amúgy képzeld, letettem valamit az asztalra én is. Ha elkezdeném sorolni, hogy a föld mennyi részén jártam, hány kontinens hány országának hány városában, szerintem kamilláznál fél órán át.

Nekem jobban esett megnézni egy naplementét az Empire State Building tetejéről, mint az, hogy van saját autóm (mert egyébként volt). Jobb volt a korfui La Grotta beach bar strandján ugrálni a hűvös vízbe a 44 fokos melegben, jobb volt körbejárni Amszterdam híresebb helyeit, megnézni az eredeti, Londoni Madame Tussauds kiállítást, az Eiffel-tornyot, és még sorolhatnám.

De tudod, mit? Keress egy barmot, aki évente egyszer majd elvisz a balatonra egy hétre egy trabanttal. Tojok én rá. Csak ne sírjon a kicsi szád, ha kiderül, hogy egy bunkó paraszt ;)

2014. jan. 23. 12:04
 25/79 anonim ***** válasza:
100%

Én magas vagyok, fél éves mercim van!

Anált bírod?

2014. jan. 23. 12:04
 26/79 anonim ***** válasza:
100%

Szóval miért is nem veszel akkor magadnak kocsit?

Elmondom én, hogy miért nincs kocsim:

A szüleim kb. 40-50e forintot adnak havonta. Abból kb. a lakbér, számlák kijönnek. Ezen felül elmegy ruházkodásra jobb hónapokban havi 10-20 ezer. Én szeretek picit többet randizni, ha mindenhol felesben fizetünk, akkor is az én részem legalább 10-20 ezer havonta. A kaja ezen kívül legalább 40-50k, tehát azt a maradék legalább 80k-t nekem kell kitermelni. Ami nem is lenne gond, ha teljes munkaidőben dolgoznék, hiszen akkor több mind a négyszeresét is megkeresném. Csakhogy egyetem mellett nem így megy az. Úgyhogy hülye lennék kocsira szórni a pénzt, főleg hogy itt Budapesten sokkal jobb a tömegközlekedéssel egyetemre menni, mint kocsival. Hogy miért? A belvárosban macerás kocsival közlekedni, és lassú. Emellett az egyetemen külön parkolódíjat kell fizetni. A munkahelyem meg kb. 10 percre van BKV-val. Kocsival több mint 20 perc lenne. Igen, való igaz, hogy a BKV-nál gyakran van valamilyen forgalmi zavar, én kb. negyed évente 1-szer szívok miatta. De akkor is általában 10-20 perces késést jelent legfeljebb. Miközben minden reggel és elsuhanunk a kocsiban ücsörgő, elvörösödő fejű, ideges emberek mellett. És mindezt olcsóbban. Mivel messzire ritkán utazom, ezért felesleges lenne egy kocsit fenntartani. Nem is futná rá. Mivel nincs kocsim, ezért jogosítványom sincs. (Minek adjak rá ki pénzt és időt, ha nem fogom használni a kb. következő 5-10 évben?)

Vékony is vagyok... Ha az lenne a barátnőm elvárása, hogy pár havonta vidékre mennyünk mondjuk kirándulni, akkor semmi kifogásom nem lenne, hogy Ő a saját kocsijával furikázzon vagy kocsit béreljünk hétvégére. Ez anyagilag sokkal jobban kijönne. Felesleges azért kocsit venni, mert negyed évente egyszer beleülnénk.

20/F

2014. jan. 23. 12:05
 27/79 anonim ***** válasza:
100%
Az értelmesről pedig annyit, hogy aki nem tud a Magyar nyelv helyesírási szabályainak megfelelően írni, annak nem kéne ezt a jelzőt használnia magára :D
2014. jan. 23. 12:05
 28/79 anonim ***** válasza:
100%
...,és azon a képen egy kacsaszájú csaj mosolyogna ránk, tükörből! :D:D:D
2014. jan. 23. 12:06
 29/79 anonim ***** válasza:
100%

"Nem igaz h itt csak az áskálódás megy, azért egy csinosabb lánynál valamit le kell tenni az asztalra nem elég csak a belső, hisz én is megdolgoztam a szépségemért, évfolyamtársaim többségének is olyan pasijai vannak azért akik rendelkeznek autóval sztem nem olyan nagy elvárás ez egy mai magyar dekorativabb értelmes lánytól...nagyon el vagytok rugaszkodva a valóságtól úgy látom.."

Melyik egyetemre jársz, szabad kérdeznem?

2014. jan. 23. 12:07
 30/79 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy valami meki-képző :D
2014. jan. 23. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!