Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Olyan nagy baj hogyha elvárom...

Olyan nagy baj hogyha elvárom a leendő pasimtól hogy rendelkezzen saját autóval?

Figyelt kérdés
20/L, egyetemista vagyok, rendes lánynak tartom magam, ritkán járok bulizni, szeretek olvasgatni, elmélkedni, csak jó dolognak tartom az autót mert sok közös program lebonyolitásában nagy előny a siralmas tömegközlekedéshez képest...

2014. jan. 23. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sok pénz egy kocsihoz??? Te magyar viszonyokkal számolsz, kedves kérdező? Esetleg apuci el van látva lével?
2014. jan. 23. 12:18
 42/79 anonim ***** válasza:
86%
Proxima: a kocsihoz valóban nem kell. A fenntartásához annál inkább. Csak a kicsi lány azt már nem látja, hiába tanítják közgázon, hogy a materiális javaknak van karbantartási költsége, és amortizációja is...
2014. jan. 23. 12:19
 43/79 anonim ***** válasza:
100%
Nekem írt Te BMW-s kis pajtás, a mercit bírja, és az anált!
2014. jan. 23. 12:20
 44/79 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, veled az a baj, hogy agyilag egy olyan szinten rothadó ember vagy, hogy az már hihetetlen. Nagyon, nagyon buta ember lehetsz. Corvinuson? Ki nem kakilja le? Manapság már boldog boldogtalant felvesznek itthon egyetemre, a fizetett diplomád után meg a kis közgazdász végzettségeddel együtt mehetsz a levesbe a munkanélküliek közé. Gondolom ezzel a ténnyel tisztában is vagy, ezért akarod magad bebiztosítani jóképű, pénzes pasi mellé.

És ne feledd, a szépség mulandó. Honnan tudod, hogy épp holnap nem jön valaki, aki elrontja a szép, csinos kis pofidat? :)

Amúgy meg szép próbálkozás, nagyon bénán trollkodsz.

45/79 anonim ***** válasza:
100%
Azért már a "s*ggből szájba"-téma járna :D
 46/79 anonim ***** válasza:
100%
Igen, úgy értettem, ahogy te írtad. :)
 47/79 anonim ***** válasza:
100%

"nem is értem miért baj ha egy magára valamit is adó lány megválogatja h kivel jön össze, majd a keletinél tarháló csövesekkel is leállok a kedvetekért... :D"

Tehát aki olyannal jár, akinek nincs kocsija, az igénytelen?

Amúgy hozzá tenném, hogy nem véletlenül "leendő" pasid. Ugyanis ha nem troll vagy, akkor ilyen személyiséggel nehéz lesz olyan pasit fognod, aki "valamit is ad magára". Ugyanis szerintem mindenkinek feltűnt már a sekélyességed, meg az, hogy fogalmad sincs arról, hogy mi az az érzékenység, meg a moralitás. Érzelmi kapcsolatot ilyen emberrel kialakítani majdnem lehetetlen. Mert hogy kis túlzással szinte olyanokat mondasz, hogy a csöveseket fel kell gyújtani, meg hasonlók.

Más szóval: a külsődre is annyit adsz, mint a fogalmazásmódodra és a gondolataid rendszerezésére, akkor nem lehetsz annyira jó csaj mégsem.

2014. jan. 23. 12:21
 48/79 anonim ***** válasza:
100%

És akkor azt mondta: "megdolgoztam a szépségemért"

:DDD

én meg megdolgoztam a pénzemért, és nem költöm ilyen nőkre :D

2014. jan. 23. 12:21
 49/79 anonim ***** válasza:
0%
Jogosan várod el, a mai világban szinte alap dolog, hogy legyen autója annak, aki megteheti.
2014. jan. 23. 12:23
 50/79 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb kérdés a GyK-n, az ananászos pacal óta! :)))
2014. jan. 23. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!