Férfiak! Részegen írt sms-ről mit gondoltok, ha a nő ismerkedős fázisban küldte?
Én tudom, hogy mit jelent a hímsoviniszta szó, de két okból sem veszem magamra:
1. magam is nő vagyok
2. ha férfi lennék, akkor is tisztelném a nőket.
De hogy tényleg érdemi válasz is legyen a kérdésedre:
szerintem nem gáz, ha egy nő részegen vagy józanon fel akar menni egy férfihoz. Hogy az a férfi mit gondol rólad, azt tényleg csak ő tudhatja. Én abban az esetben tartom gáznak a dolgot, ha minimális ismeretség után ágyba lehet cipelni egy nőt. Persze megjátszani magunkat hülyeség, de ha te azt mondod, hogy neked így jó, mert élvezed az életet, akkor nyilván te nem tartod cikinek a helyzetet. De így meg nem is tűnik komolynak a kapcsolat.
De ez se törvényszerű, mert tényleg lehet, hogy együtt fogtok megöregedni. Nincs erre szabály.
Csak ne sértődj meg, ha valakik gondolnak rólad valamit. Te adtál valamennyi infót, mi pedig véleményeztük. Ne várd el tőlünk, hogy úgy adjunk tanácsot, mint a legjobb barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!