Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek jó ötlet? Mit...

Szerintetek jó ötlet? Mit gondoltok az ötletemről? Bővebben.

Figyelt kérdés

Ismerkedünk már 1x felvettem az ötletet h találkozhatnánk, de nekem is vizsga volt meg neki is és haza kellett utaznom vizsga után szóval nem jött össze a dolog.

Most azon agyalok h ajánlok neki 2 alkalmat h mikor érek rá és válasszon az egyikből, vagy esetleg ő is megmondhatja h mikor érne rá.

A terv az h elvinném moziba, majd a mozi után beülni valahová beszélgetni a filmről stb.

Nem nagyon ismerjük egymást így a kínos hallgatást próbálnám kerülni, hogy legyen közös téma és abból akár egy kellemes beszélgetés is alakulhat.

Mivel még a személyét nem nagyon ismerem ilyen baráti jellegű dolog lenne, de ha élőben is megtetszik akkor hogyan igyekezzek neki ezt jelezni majd h nem a friendzone érdekel?

Vagy ha elhívom akkor már egyértelmű lesz neki h esetleg több is lehet belőle?

Gondolom ha nem akar megismerni akkor egyértelműen el sem fog jönni az ilyen jellegű találkozóra...

2014. jan. 17. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem ismered, első randi, és moziba vinnéd?

Eleve úgy kellene kezdened, hogy fel sem merül a FZ. Mondjuk ne moziba vidd, elősre meg pláne, hanem mondjuk kajálni. utána üljetek be valahova kávézni/sütizni. Beszéltesd.

Filmről beszélgetni első randin gáz. szerintem.

sok sikert! :)

2014. jan. 17. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem te mondod a két időpontot, hanem úgy állsz hozzá, hogy megkérdezed, hogy eljönne-e veled valamikor, és ha Igen a válasz,akkor rákérdezel, hogy neki melyik időpont lenne megfelelő.Konkrétan arra is kitérsz, hogy milyen programra vinnéd el.
2014. jan. 17. 23:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos én is olyan vagyok ha nem nagyon beszéltetnek míg nincs közös program élmények stb addig szűkszavú vagyok csak sablonok jönnek belőlem ami unalmas stb...

Az elhívással kapcsolatban nagyon tetszik az ötlet köszönöm

Esetleg milyen programot tudnátok ajánlani mert az h beülni valahová vacsizni kávézni sütizni az alap de előtte vagy esetleg utána még valami program?

2014. jan. 17. 23:41
 4/5 anonim válasza:
Az előttem leírtak jók, de szerintem egy sima séta is megtudja tenni a hatását. Sétálás közben beszélgettek, megkérdezed, hogy miket szeret stb. és jön a többi magától. A lényeg, hogy beszéljetek sokat, ha sikerült feloldanod a kezdetleges feszültséget akkor sínen vagy.
2014. jan. 18. 01:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Igyekszem majd az elhangzottakból imprózni :D
2014. jan. 18. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!