Mit gondoltok erről?
úgy döntöttem,hogy befejezem a külsőmmel való foglalkozást.
19/F
nem az alapvető tisztálkodásra gondoltam.
például ilyenek,hogy rendszeres testedzés,helyes táplálkozás,minden hónapban fodrász,hetente borotválkozás stb stb amit csak a kinézetem miatt csináltam eddig.
így se kellek senkinek,akkor pedig felesleges ezt a sok időt elpazarolnom.
az meg,hogy egészséges életmódot is szolgálta stb stb nem izgat,leszarom,hogy 30 vagy 70 évesen halok meg.
A szemléletmódon változtass inkább... lehet az a probléma, hogy azért akarsz jól kinézni, hogy másoknak megfelelj, a lányoknak jelenesetben. De gondoltál már arra, hogy mennyivel jobb érzés és célravezetőbb is, ha magadnak felelsz meg? - és ez legalább nem lehetetlen a másik úttal szemben. Nyilván vannak önbizalmi problémáid, ha főként mások véleménye szerint 'foglalkozol' magaddal vagy magadért...
Valószínűleg hiányzik belőled az önmagad iránti elégedettség érzete, szerintem ezen dolgozz.
Az edzés meg stb... ha kín akkor hagyd, de mondjuk ha szeretsz futni, bicózni vagy bármi, azt csináld, és elsősorban azért mert jóérzés, ne azért, hogy alakít.
magamnak megfelelek most is,ahogy mindenhogy megfelelnék.
de igazad van,leszarom mostantól mások véleményét,csak azt csinálom amit én szeretnék
Akkor rendben, ha magadnak megfelelsz az már jó út szerintem.
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!