Mit gondoltok erről az ajándékról lányok?
Sziasztok! Van egy lány akivel megismerkedtem és majd Szilveszterkor megyek hozzá. Vettem neki egy Beyonce Pulse NYC-s parfümöt 30 ml-est szerintetek ez elég vagy vegyek még neki valamit. Ti örülnétek neki?
Köszi 21/f
Hát nem tudom, én a helyében annyira nem örülnék, ha még csak most ismerkedtek. A parfüm kicsit intimebb ajándék, legalábbis ha nem a kedvenc bevált illatot veszed valakinek. Ha épp nem a világa, vagy nem passzol hozzá, akkor annyira azért nem nyerő, bár nem írtad, mennyire ismered.
Sóhernek meg bunkónak biztos nem fog gondolni, bár szerintem az már régen rossz, ha egy kapcsolatot ilyen pénz körüli kérdéssel indítotok, vagy felmerül benned ilyesmi. Valamelyikőtök fejében akkor tuti nincs rendben minden.
De ha feltétlenül pénzt akarsz még költeni, vigyél valami alkoholt, amit kedvel, mégiscsak szilveszterre mész. Már remélem legalábbis, hogy nem kislányról van szó. :D Ha még nincs 18, akkor inkább csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!