Van olyan lány ismerősöd akinek ápolatlanok a fogai? Mit gondoltok róla?
igen, azt hogy igénytelen. ez olyan alap mitn az hogy nem avgy büdös és tiszta ruhában jársz.
Panaszkodik hogy nincs pénze de persz napi 1-2 doboz ciggire van, ha leszokna és azt a pénzt félre tenné pár hónapig meg is tudná csináltatni a fogait. A párja is dohányzik, persze rengeteg hitelük van és néha kajára sincs pénz de persze a cigi az kell. napi 3-4 doboz cigit elszivnak ketten. na az ilyen embereket nem tudom sajnálni.
Van több is. Semmi rosszat, főleg a mai világban+ha tudom, hogy munkanélküli és nincs Tb-je.
Csak a sznobok ítélnek meg egy embert külső alapján, már csak azért is, mert nem tudhatod, hogy mi van az illető mögött.
Úgy hogy nyithatsz itt mocskolódó és provokatív kérdést erről, csak felesleges, mert önmagadat járatod le vele.Maximum a sznob haverjaid fognak bólógatni neked, meg igénytelenséget kiabálni.Akkor amikor köztudott mi mibe kerül egy fogászaton.
Nem nagyon találkozok ilyen emberekkel, mondjuk a fogászati gyakorlaton igen..
Engem nem az zavar, ha nincs csilli-villi fogsora, hanem ha nem ismeri a fogkefét és a fogkrémet. Az mennyi? Egy ezres egy hónapban, vagy annyi sem. A lepedék, szájszag és minden "földi jó" elkerülhető ..
Meg a fogkőleszedés se vág senkit földhöz. Ingyenes, TB nélkül 5000Ft. Túl lehet élni egy évben egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!