Miért van az ha egy férfi a gyk-n kiírja, hogy ismerkedni, vagy beszélgetni szeretne akkor a kapott kommentek 90%-a elutasítás, vagy gúnyolódás?
Látom vihart kavart a kérdésem.
Na mind1 nincs baj végülis azzal, hogy nem itt kell csajozni egyetértek, mert a valamire való csajok nem itt vannak.
De maradjunk annyiban, hogy 10/1-es csajok ne itt éljék, ki magukat azzal, hogy leoltják az ide író csávokat, akik amúgy az ő kategóriájuk lenne.
Ja, ahogy a valamire való pasik sem itt kuncsorognak.
Viszont azzal, ahogy írsz a nőkről csak magadat minősítetted, már sokadjára.
Utolsó látom az értő olvasás nem az erősséget, ha csak azt látod még mindig, hogy én csak a nőket szapulom. A barátnőd sem az eszed szerethette meg.
Pont azt írtam, hogy az itt lévő férfiak nagy része is szintén csak max 10-ből 1,2-es, mint az őket itt kiosztó nők, akik máskor meg sírnak, hogy miért nem kellenek soha egy értelmes pasinak sem.
De maradjunk annyiban, hogy 10/1-es csajok ne itt éljék, ki magukat azzal, hogy leoltják az ide író csávokat, akik amúgy az ő kategóriájuk lenne.
Végül is szépen megfordítottad a mondókádat...
Lány vagyok és nyugodt szívvel osztom az itt rinyálókat, mert mindig bebizonyosodik, hogy egyszerűen bennük van a hiba.
Mint ahogy benned is, hiszen érdekes módon egyből támadsz, csak mert nem értesz egyet és azt is személyeskedéssel teszed érvek helyett. Akkor kinek is alacsonyabb az értelmi szintje?
Amikor nem volt pasim, akkor sem sírtam itt, hogy nincs egy normális sem, hanem kerestem, amíg nem találtam. Nem bonyolult. Itt ismerkedni viszont továbbra is hülyeség.
Szerintem sem célravezető utolsó itt ismerkedni, de elnézést a hangnemért muszáj így kifejeznem nem ez az alap problémám, hanem az hogy miért gúnyolódtok és oltjátok le azt a szerencsétlent, aki megpróbálja.
Ha nem akarsz esélyt adni neki legyél elegáns és lépj tovább ne oszd neki az eszedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!