Miért van az ha egy férfi a gyk-n kiírja, hogy ismerkedni, vagy beszélgetni szeretne akkor a kapott kommentek 90%-a elutasítás, vagy gúnyolódás?
Hát bizony utolsó.
Hová lett vajon a női nemből a velük született kedvesség és empátia, amivel boldoggá tudták egykor tenni a férfiak életét!
Akkor sem tartom a legjobbnak, hogy itt ismerkednek. Jó, nekem ott az egyetem, ez már egy nagyon jó közeg, de szerintem mindenkinek meg kell találni azt a helyet/társaságot/lehetőséget, ahol tud ismerkedni.
A társadalom amúgy meg lenézi valamennyire azokat a pasikat, akik nem tudnak barátnőt szerezni maguknak (ráadásul, ha ezen sír a szájuk, még szánalmasnak is nézik őket...)
19/F
Hová tűntek az igazi férfiak?
Mert hogy nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol helyén való lenne a felkiáltójel. Mifelénk pontokkal szoktuk lezárni a mondatokat.
Mellesleg kérdező, nem véletlen, hogy itt elutasítást kapnak. Ha kicsit visszaolvasnál és nem csak azokat a kérdéseket, hanem a többit is, látnád, hogy rengeteg az olyan kérdés, ahol a nőket szapulják itt, mint ahogy tetted te is és még egy kommentelő. De persze legyünk kedvesek, mert nektek ez jár. Akkor kérd anyukádtól. Majd ő boldoggá tesz titeket.
"Lehet vannak olyanok akik csak itt tudnak megnyílni máshol erre esélyük sincs, így akár olyan értelmes barátra, társra találhatnál akire máshol nincs esélyed."
- ez mondjuk úgy hülyeség, ahogy van. Ha valaki ide fel tud regisztrálni, az máshova is tud, így máshol is van esélye.
Nem tudom hol szapultam a nőket azzal, hogy hiányolom belőlük a kedvességet.
Én amúgy tudok nőt szerezni azzal nincs gond.
Azokat sajnálom akiknek ez az utolsó esélye, mert félénkek és itt beléjük rúgják az utolsót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!