Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az ha egy férfi a...

SullaFelix89 kérdése:

Miért van az ha egy férfi a gyk-n kiírja, hogy ismerkedni, vagy beszélgetni szeretne akkor a kapott kommentek 90%-a elutasítás, vagy gúnyolódás?

Figyelt kérdés
Persze, ha egyáltalán válaszra méltatják.

2014. jan. 12. 14:49
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%
Mert a nők többsége nem akar ismerkedni sehol sem! Én is már szinte minden hol próbáltam és csak vissza utasítást kaptam! Ha kaptam választ! De leginkább még válaszra sem méltatják az embert! Ezért olyan nehéz a férfiaknak az ismerkedés! Sajnos ez az igazság és hogy itt tartunk!
2014. jan. 12. 14:55
 12/36 A kérdező kommentje:

Hát bizony utolsó.

Hová lett vajon a női nemből a velük született kedvesség és empátia, amivel boldoggá tudták egykor tenni a férfiak életét!

2014. jan. 12. 14:59
 13/36 anonim ***** válasza:
65%
Hová lett a férfiak töke, hogy egy anonim oldalon se mernek ráírni egy nőre?
2014. jan. 12. 15:01
 14/36 anonim ***** válasza:
Hol vannak itt nők? Én csak férfiakat látok női felhasználónévvel.
2014. jan. 12. 15:02
 15/36 anonim ***** válasza:

Akkor sem tartom a legjobbnak, hogy itt ismerkednek. Jó, nekem ott az egyetem, ez már egy nagyon jó közeg, de szerintem mindenkinek meg kell találni azt a helyet/társaságot/lehetőséget, ahol tud ismerkedni.

A társadalom amúgy meg lenézi valamennyire azokat a pasikat, akik nem tudnak barátnőt szerezni maguknak (ráadásul, ha ezen sír a szájuk, még szánalmasnak is nézik őket...)

19/F

2014. jan. 12. 15:03
 16/36 anonim ***** válasza:

Hová tűntek az igazi férfiak?

Mert hogy nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol helyén való lenne a felkiáltójel. Mifelénk pontokkal szoktuk lezárni a mondatokat.

Mellesleg kérdező, nem véletlen, hogy itt elutasítást kapnak. Ha kicsit visszaolvasnál és nem csak azokat a kérdéseket, hanem a többit is, látnád, hogy rengeteg az olyan kérdés, ahol a nőket szapulják itt, mint ahogy tetted te is és még egy kommentelő. De persze legyünk kedvesek, mert nektek ez jár. Akkor kérd anyukádtól. Majd ő boldoggá tesz titeket.

2014. jan. 12. 15:03
 17/36 anonim válasza:
Mert akik itt vannak azt hiszik hogy ők a királyok meg hogy úgyis gúnyolódhatnak mert nem látja őket senki Nekem egészséges kapcsolatom vana csajommal ellentétben itt a férfiak 90%-ával mégis használoma gyakori kérdéseket. Csicskákaz összes egy nagy rejszos banda az egész
2014. jan. 12. 15:05
 18/36 anonim ***** válasza:

"Lehet vannak olyanok akik csak itt tudnak megnyílni máshol erre esélyük sincs, így akár olyan értelmes barátra, társra találhatnál akire máshol nincs esélyed."

- ez mondjuk úgy hülyeség, ahogy van. Ha valaki ide fel tud regisztrálni, az máshova is tud, így máshol is van esélye.

2014. jan. 12. 15:05
 19/36 A kérdező kommentje:

Nem tudom hol szapultam a nőket azzal, hogy hiányolom belőlük a kedvességet.

Én amúgy tudok nőt szerezni azzal nincs gond.

Azokat sajnálom akiknek ez az utolsó esélye, mert félénkek és itt beléjük rúgják az utolsót.

2014. jan. 12. 15:11
 20/36 anonim ***** válasza:
Nem hiányzik belőlük. Ha te tudsz nőt szerezni, akkor tudod. Vagy, akkor szerinted mindegyikből hiányzik, anyádból is, gondolom nem szoptatott elég ideig, ez lehet a bajod.
2014. jan. 12. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!