Akkor kérdezem én. Hogy társkeresőkön és az életben, miért nem akarnak ismerkedni a nők? A volt barátnőm is 9 évig kellett fűznöm. De a végén belátta hogy nem bánta meg és már hamarabb megtehette volna. akkor miről beszélünk? Bátortalanok vagytok? Már számát sem tudom hány levelet írtam különböző típusú lányoknak és válasz levél nem jött, csak nagyon kevés. Aki vette a fáradságot és vissza írt. Az is elutasítás! Hogy valakinek megtetszek és rám ír olyant meg egyet kaptam de az is azt írta hogy tetszem neki csak idős vagyok hozzá. Akkor miről beszéltek nők?
2014. jan. 12. 15:12
22/36 A kérdező kommentje:
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy olyan nőt akivel a családalapítást is el tudnám képzelni én sem tudtam szerezni.
Így megállja a helyét a hiányzó kedvesség szerintem.......
2014. jan. 12. 15:16
23/36 anonim válasza:
21. Ha én ismerkedni akarok, akkor ismerkedem, ha meg nem, akkor nem. De egy olyannal, aki ilyen ostoba mód általánosít, azzal semmi képen sem szeretnék.
22. Így sem állja meg a helyét. Szimplán hülyeséget írtál.
2014. jan. 12. 15:25
24/36 anonim válasza:
zsullafenix89 pls... nme it kel ismerkeni...
2014. jan. 12. 15:25
25/36 anonim válasza:
Nem kell a süket duma! Minden nő egyforma! Ha nem vagy a mesebeli királyfi és nem vagy dús gazdag, szóba sem állnak veled!
2014. jan. 12. 15:29
26/36 anonim válasza:
Velem szóba álltak. Akkor ez csak azt jelentheti, hogy királyfi vagyok! :3
ja, akkor jó. akkor én is kijelentem, hogy nem kell a süket duma és minden férfi egyforma, ha nem vagy szőke nagymellű, modell, akkor egyiknek sem kellesz.
persze ez ugyanakkora marhaság, de mindegy.
egyébként vannak más direkt erre specializálódott oldalak, esetleg ott, vagy az érdeklődési körödnek megfelelő oldalakon is lehet, csak ugye az már logikát igényel, vagy nincs érdeklődési köröd és akkor viszont elég gáz vagy. ismerkedni tökre bárhol lehet, csak nem vagytok elég találékonyak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!