Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszem-e a Tanár Úrnak, ha?

Tetszem-e a Tanár Úrnak, ha?

Figyelt kérdés

Az órákon szinte csak nekem magyaráz, pedig a többiek is figyelnek. Állandóan mélyen a szemembe néz. Gyakran van, hogy 15-20 mp-t is folyamatosan szemezünk. Mindig figyeli, hogy mit csinálok, közben gyakran érinti meg az arcát. Mellkasa, válla, lábfeje felém fordul. Nagyon segítőkész velem szemben. Nyitott szájjal bámul és figyelmes. Ha járkálok követ a szemével. Gyakran oldalra fordított fejjel néz. Egyszerűen érzem, látom a kisugárzásán, hogy odavan értem. Ez nem egy tipikus tanár-diák kapcsolat. Mással nem bánik így.

Énis állandóan figyelem, nézek bele a szemébe. Nagyon tetszik nekem, mosolygok rá, oldalra fordítom a fejem. Tükrözöm a gesztusait, aktív vagyok az óráján, érdeklődök a tantárgya iránt. Több jelet is adtam már neki. Megkérdeztem, hogy van-e vkije és mondta, hogy nincs. Hetente csak egyszer van órám vele, de alig várom, hogy láthassam. Egyébként elég félénk a srác. Jövőre már nem fog tanítani.

Lécci normális válaszokat írjatok!

2014. jan. 3. 23:32
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Nem hülyéskedtünk. Mindketten pasik vagyunk. Biztos nem mondja el a tanáriban. Nagyon félénk.
2014. jan. 7. 06:37
 32/34 A kérdező kommentje:
* nem hülyéskedtem
2014. jan. 7. 06:40
 33/34 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam a 23. választ, úgy rájöttem, hogy én is mekkorát tévedtem. :(

Nekem is volt egy fiatal tanárom, akibe őrülten szerelmes voltam (mondjuk én lány vagyok, neki meg van családja, értelemszerűen nem akartam volna tőle semmit, csak nagyon tetszett). Ugyanígy viselkedtem, mint te, és ő is sokat figyelt engem, volt, hogy vagy fél percen keresztül nekem magyarázott, és elég sokat felém is tekintgetett, még doga közben is (pedig nem puskáztam:D). De valószínűleg akkor csak azért, mert én voltam kb. az egyetlen, aki figyelt az óráján. No meg nekem volt szerencsém civilben is megismerkedni vele, és egész jóban lettünk. Mindig köszön a folyosón és mosolyog, ha meglát, pedig ő köztudottan azok a tanárok közé tartozik, aki fapofával elsétál melletted a folyosón. Sajnos, engem már nem tanít, de azért néha összefutunk.

Tehát elképzelhető, hogy nálatok is ez a helyzet, bár nem tudom, hogy azóta történt-e valami. Haladt a dolog?

#19 voltam.

2014. jan. 21. 20:04
 34/34 anonim ***** válasza:
szopjázd kija g*ecijitosztcsá
2014. febr. 8. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!