Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszem a Srácnak? Ezek a...

Tetszem a Srácnak? Ezek a "jelek"?

Figyelt kérdés
Régóta tetszik egy srác és nem tudom hogy küld-e "jeleket" mert van hogy megfogja a kezem de csak egy két pillanatra és volt már hogy megölelt de nem tudom mit érez irántam. Sokszor megnevettet és volt egy olyan példa hogy egyszer a busszal egyedül mentem volna ismerős nélkül ezt el mondtam neki is.Az egyik haverja azt mondta Majd elkísér (mármint a ki tetszik) És erre ő azt mondta nekem hogy "Örülnél mi" most ezt mire vegyem gúnyosan mondta?? Szerintetek tetszem neki??? Mert ha nem biztos nem akarom neki megmondani hogy tetszik nekem mert lehet megutálna és én azt nem akarom! az egyik legjobb barátom is! :/ Segítsetek!

2013. dec. 27. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:
ezt gúnyosan mondta.. attól függ milyen személyiség.. ha az a visszahúzódó, akkor csak reménykedik hogy élni fogsz az ajánlatával..(elmenne).. Ha az a tökösebb fazon, akkor meg nem igazán akarna elmenni veled.. flegmázott..
2013. dec. 27. 21:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Ő nem az a nagyon vagány és a legnépszerűbb fajta.Talán igazad van és csak visszahúzódó.
2013. dec. 30. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!