Tetszem-e a Tanár Úrnak, ha?
Az órákon szinte csak nekem magyaráz, pedig a többiek is figyelnek. Állandóan mélyen a szemembe néz. Gyakran van, hogy 15-20 mp-t is folyamatosan szemezünk. Mindig figyeli, hogy mit csinálok, közben gyakran érinti meg az arcát. Mellkasa, válla, lábfeje felém fordul. Nagyon segítőkész velem szemben. Nyitott szájjal bámul és figyelmes. Ha járkálok követ a szemével. Gyakran oldalra fordított fejjel néz. Egyszerűen érzem, látom a kisugárzásán, hogy odavan értem. Ez nem egy tipikus tanár-diák kapcsolat. Mással nem bánik így.
Énis állandóan figyelem, nézek bele a szemébe. Nagyon tetszik nekem, mosolygok rá, oldalra fordítom a fejem. Tükrözöm a gesztusait, aktív vagyok az óráján, érdeklődök a tantárgya iránt. Több jelet is adtam már neki. Megkérdeztem, hogy van-e vkije és mondta, hogy nincs. Hetente csak egyszer van órám vele, de alig várom, hogy láthassam. Egyébként elég félénk a srác. Jövőre már nem fog tanítani.
Lécci normális válaszokat írjatok!
Tanárként írom: én mindig arra figyelek többet (azzal keresem a szemkontaktust), akin látom, hogy figyel. Semmi köze a vonzalomhoz.
(A lábfejnek meg valamerre fordulnia kell, azért csak nem vághatjuk le...)
Azt hittem, hogy olyan 18 év körüli lány vagy, a tanár meg olyan 24-25..
Szerintem csak azért figyel rád, mert látja, hogy érdekel, amit mondd. Most olyannak magyarázzon, aki kb. le se szarja?
Először mindenképpen azt tudd meg, hogy valóban meleg-e! Ha nem az, akkor csak magadat égetnéd le a tanár, meg az osztályod előtt is.
Tipp: ha fészbúkon feltűnően sok a meleg ismerőse, akkor nyert ügyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!