Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mire jó a nők részéről ezek...

Mire jó a nők részéről ezek az üres dicsérgetések?

Figyelt kérdés

Mert eléggé elegem van már abból, hogy nők magyarázzák nekem, hogy ÉRTSEM MÁR MEG VÉGRE, HOGY jóképü vagyok és tetszem nekik.

Engem kvára nem érdekel, hogy ezt mondják, mert a randira meg valahogy mégse akarnak eljönni.

Meg pl keresek jól, zenélek, ettöl is odáig vannak szóban, de a nedvesedés mégis elmarad. Ugyanis akkor találkoznának.

Most is lett volna társkeresöröl egy csaj, még elkezdi nekem, hogyha nem találkozom vele, akkor letilt. Erre a végén mégis ő mondta le a randit egész egyszerüen azért, mert lusta volt másnaposan eljönni. Pedig tutira veszem, hogy egy JÓPASI miatt még a tüzbe is betette volna a kezét.

Szal már kvára elegem van abból, hogy a nök csak mondják az üres hülyeségeiket, de megfeküdni meg ugyis csak a jopasiknak hajlandóak! Tölem meg elvárják, hogy még külön összeimádkozzam öket! Mert nem elég, hogy mondogatják, hogy jól nézek ki, meg hogy okos vagyok, meg akármi, MERT EZEK NEM SZÁMITANAK SEMMIT!

Joképü haverjaimtól hallom, hogy már ök röhögnek rajta, hogy milyen lapos és unalmas szövegeket mondanak a nöknek, aztán azok mégis rajtuk csüngenek. ÉS MIÉRT? MErt joképüek ugyebár.

Engem meg leráz a csaj, és megmagyarázza ilyen koholt indokkal, hogy nem vagyok érdeklődő....HAGGGGGGYUKMÁR

2013. dec. 25. 19:34
 71/93 A kérdező kommentje:
hát én rögtön nekiálltam, hogy mire fel akar velem találkozni, ha amugy nem is tetszem neki? Sztem azt se tudta mit akar.
2013. dec. 25. 22:04
 72/93 anonim ***** válasza:
Értelmes férfi rögtön a fenyegetése után röhögve tiltotta volna le a fenébe. :D
2013. dec. 25. 22:08
 73/93 A kérdező kommentje:
hát hallod, mikor felhivott részegen ott már én ugy voltam vele, hogy ez nem túl normális. De am ha belegondolok voltam már irritáló nökkel, akik a végén mégse tüntek olyan irritálónak... (pl mikor a csaj egy órán át mesélte telefonba, hogy milyen volt a külföldi szerencsét probálása...aztán én meg csak random bele-aháztam a telóba, oda se figyeltem)
2013. dec. 25. 22:10
 74/93 anonim ***** válasza:
Ember, mert a nők megérzik, hogy az önbecsülésedet a véleményüktől teszed függővé...hogy úgy viselkedsz mint egy kiskutya aki csontért pitizik! Magabiztosságod:0 Ha azt mondja te egy isten vagy akkor ne bíráld felül..mi az hogy visszakérdezel? Már bukta! Nem tartod magad semmire és másoknak vagy kiszolgáltatva..ha tetszem és lefekszik velem jó pasi vagyok..ha meg nem dől az önbizalom mint egy kártyavár! Jó pasi? Definiálnád a jó nőt? Szerinted én kit tartok jó nőnek? Biztos azt akit te? Mindenkinek az a Jó pasi akit annak lát! Nem azért mert 190Cm hanem azért mert ő annak látja! Nincs egységes objektív megítélés! SZUBJEKTÍV!
2013. dec. 25. 22:12
 75/93 A kérdező kommentje:
jaj abba ne is kezdjünk akkor bele, hogy a nök önbecsülése hova süllyed, ha nem kellenek a (jó)pasiknak!
2013. dec. 25. 22:17
 76/93 anonim ***** válasza:
Nők esetében sem lehet általánosítani. Én pl. simán tudomásul veszem, hogy nem vagyok mindenkinek az esete. Viszont vannak elegen, akiknek bejövök, inkább rájuk koncentrálok. Így garantált a sikerélmény. :)
2013. dec. 25. 22:20
 77/93 A kérdező kommentje:
én még annak se kellek, akiknek bejövök
2013. dec. 25. 22:21
 78/93 anonim ***** válasza:
Az én önbecsülésem negyed olyan durva szinten sem tudna lesüllyedni SOHA, mint a tied. Főleg nem egy pali miatt.
2013. dec. 25. 22:26
 79/93 A kérdező kommentje:
ezt csak azért mondod olyan biztosan, mert tudod, hogy sose kerülhetnél oylan helyzetbe mint én, mert nő vagy.
2013. dec. 25. 22:37
 80/93 anonim ***** válasza:
Te tényleg azt hiszed, hogy egy nőt SOHA nem utasítanak vissza? Dehogynem! Csak rendben van az önbizalmunk, és nem omlunk össze tőle!
2013. dec. 25. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!