Miért bújkálnak azok a lányok, akik jellemre értékesek, miért ezek a külsőre szép, de belül üres, kegyetlen, felszínes, magamutogató csajok vannak mindenfelé már neten is meg úgy a városban is?
Ha a belsőt tartod fontosnak, akkor ne utcán keresgélj, mert a belső értékek sose fognak kiderülni! :)
Járj társaságba, lehet pl. cseten is beszélgetni (képcsere nélkül), és akkor kiderül (idővel), hogy a számodra fontos értékek megvannak-e egy lányban vagy sem. Utcán ez sose fog kiderülni :)
itt az oldalon tudok párat akik jellemre értékesek,
de nem mondom meg kik azok :)
Gondolom azért öltöznek úgy, mert ere van igény. Ha a legtöbb pasi a visszafogott csajokat szeretné, akkor nyilvánvalóan úgy öltöznének :) Azt viszont nem tudom, hogy függ össze nálad az öltözködés és a belső értékek. Az egyik csoporttársam kinézetre vérbeli plázacicus, de az egyik legkedvesebb és viccesebb csaj, akit valaha ismertem.
19/L
Azért visszafelé se általánosítsunk 7-es :)
én rendes vagyok mégis kellek pasiknak. De tény, hogy a cicababák népszerűbbek a pasik körében, nyilván azért választják sokan ezt a stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!