"Kívül szép, de belül üres" Hogy lehetne megváltozni?
Számomra a nők fele üres, pedig elég sokkal ismerkedtem. Idő kell, hogy feltöltsd magad. De minndenkinek más számít.
Nekem a sport és a könyvek szeretete/imádata (sport nem egyenlő a konditeremmel, normális sportra gondolok) a legfontosabb. De pl nagyon érdekesek a zenész nők is, vonzódom hozzájuk is (pl egy hegedülő nő eszméletlen szexi és érdekes).
Csak sajnos ritkák...
27F
önbizalomhiány, önképzavar, nem egyszerű eset.
bizonyára nem engeded közel magadhoz azokat, akik képesek lennének kihozni belőled mindazt, ami még rejtve van.
ez egy bunkó alak volt. Mindenkiben van valami egyedi vagy értékes, ami bejön a párjának. A megfelelő emberrel kell összejönni, aki előtt nem kell megjátszanod magad, mert jól érzitek magatokat egymás társaságában.
Nagyon kevés a tehetséges, igazán érdekes egyéniség, aztán mégis mennyi embernek van párja!!
Kíváncsi lennék, vajon a férfiak, akikkel eddig jártál, mit tudtak felmutatni, amire olyan büszkék voltak???
Művészi pálya mit takar? Avval legyél tisztában, hogy a művészeteket csak egy réteg kedveli. Sokan csak legyintenek rá. "Aha drágám, nagyon szépet festettél." "Aha drágám, szépen játszol a zongorán."
Talán ha művész pasikkal ismerkednél, többre mennél.
ma 14:19
Semmi hülyeséget nem írtam úgy gondolom!Ehhez nem kell Csernus dokinak lenni,hogy belássa valaki hogy ha önbizalom hiányos akkor ott komoly gondok lesznek a kapcsolatban,bárkit is sdor útjában az élet.Ez így működik,amíg valakinek nincs önbizalma akkor soha nem fogja elhinni senkinek hogy őt úgy szeretik ahogy van és azért mert olyan amilyen.A kérdező mondta hogy önbizalom hiányos ezt ő maga mondt,ha valaki nem teszi rendben magát ott belűl akkor nem is lesz normális kapcsolata hiszen magát sem tudja elfogadni és mindig kételyei lesznek.Az ember elsőre magát fogadja el és ha ez megtörtént akkor fog működni a párkapcsolat,amíg ez nem megy addig sajnos mindig csak pofára esés lesz.Sajnos ez az igaszság ha tetszik ha nem.
ma 14:19
Hidd el a tapasztalat beszél belőlem,én nekem eddig két önbizalom hiányos nővel volt kapcsolatom akik megkeserítették a minden napjainkat és az én életemet is...Én szerettem őket úgy ahogy voltak és elő hoztam olyan belső ulajdonságaikat amiben kiteéjesedhettek volna,de én hiába próbálam elhitetni hogy imádom és szeretem ha ő ezt nem hsizi el,nem hogy nekem de magának sem.Az állandó cirkuszok és féltékenykedési jelenetek,náluk sokkal rondább nőkre ok nélkül pl.Soha nem adtam okot senkinek hogy féltékeny legyek és soha egy nőt sem csaltam meg,ezt ők nagyon is jól tudták hogy én hűséges típus vagyok és szeretem őket.Kikészítettek teljesen a viselkedésükkel.Senkinek nem kívánom hogy ilyen nőt sodorjon a sors eléje,mert kín szenvedés lesz..amíg egy nő nem tudja magát kívűl belűl elfogadni addig soha a büdős életben nem fogtudni kiteljesedni női mivoltában és csak megmérgezi a kapcsolatot bármely férfivel is kerűl össze,hoszen ha maga nem hiszi el hogy ő szép kívűl és belűl,akkor neked sem fgoja és ez rajtad fog lecsapódni,nem kívánom hogy ilyen nőd legyen mert nem lesz egy nyugott perced sem és mg leszel gyanúsítva mindig hogy biztos megcsalod..
1 Üres-feltöltsd magad.Ezt a hülyeséget,apukámXD
Mindenkiben vannak értékek,csak meg kell találni és ki kell mutatni.Akinek meg kell,az észre is veszi.Lehet,nem a megfelelő emberekkel futsz össze,hanem ilyen kis majmokkal,akik csak megfektetni akartak.Amúgy üdv a klubban,nekem is pont ez a véleményem magamról.De már tudom,miért vagyok balfaß és igyekszem megnyílni,mert amúgy egy csomó mindenben jó lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!