Ha lenne egy üres, egyedi készítésű (A5ös méretű) szép könyved, te mit írnál bele? Vagy mire használnád?
én is idézeteket másolnék bele:)
meg rajzolnék pár kis képet, hogy szebb legyen a belseje is...
meg írhatsz bele színes tűfilcekkel (mint pl a stabilo is gyárt ilyesmit) és az még belül is nagyon jól néz ki
UltimaBabilon!
A válaszod azt hiszem tökéletesen minősít téged. Kívánok hasonló gusztusos dolgokat az életed minden napjára, sok szeretettel!
Elmondanád, hogy:
1. mért kell undorító választ adnod?
2. szerinted mért hülye kérdés?
Mert tényleg van egy gyönyörű, egyedi készítésű üres könyvem, és szerettem volna ötleteket meríteni, hogy mit írjak bele. Nem pedig arra voltam kíváncsi, hogy te gusztustalan, béka segge alatti színvonaladdal telecsinálnád. Értelmes kérdés, csak egy értelmetlen hülyegyerek nem látja meg semmiben az értelmet. Magadat jellemzed ezzel, nem a kérdést. És tudod, tényleg kaptam rá választ értelmesektől, nem olyanoktól, mint te, és az idézetírás teljesen jól hangzik. Érdekes, hogy csak te vagy ilyen fogyatékos.
Jólvan na nem kell idegeskedni o.o
komolyra forditva a szót én is egyetértek azzal hogy idézetekkel kéne teleirnod az nem butaság.
Meg tényleg irhatnál bele célokat meg elért eredményeket vagy valamit ami kedves a lelkednek )
de szarral !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!