"Kívül szép, de belül üres" Hogy lehetne megváltozni?
Figyelt kérdés
Legutóbb ezt kaptam meg egy férfitől. Nem szó szerint, de ez volt a lényege. Külsőre tetszem sok embernek, de ennél több nincs bennem. Nem vagyok rosszindulatú, vagy szemét, csupán mivel magamat nem tudom szeretni, így azt sem hagyom, hogy mások szeressenek. Gyerekkorom óta így van ez, régebben sem találtam a helyemet. Nem hiszem el, hogy bennem is vannak értékek. Mindig elhatározom, hogy csábító leszek, vidám, a végén egy zárkózott 0 leszek. Emiatt nem működnek a kapcsolataim, jártam pszichológushoz, hogy kiderítsük ennek okát, de nem használt semmit. Irigylem azokat a nőket, akik kihasználják az adottságaikat és hódítanak, magabiztosak. Félek, hogy egyedül maradok.2012. okt. 15. 13:34
11/11 anonim válasza:
ma 14:36-os, szépen írsz, értelmes vagy. Meggyőztél. Ismerkedésnél majd jobban figyelek ezek után. De ha megtalálom egy nőben a számomra fontos dolgokat, akkor egy picit lehet önbizalomhiányos. Mert ha valakinek van valami szenvedélye, hobbija, az talán nem menthetetlen.
Ment a kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!