Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi lennél szívesebben: szép,...

Mi lennél szívesebben: szép, de üres és buta-vagy okos, de csúnya?

Figyelt kérdés

nincs középút, se harmadik lehetőség?

persze tudom h relatív a szépség szó, de azért egy normál átlaga mindenkinek van,

2012. okt. 6. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:

csúnya és okos.

23/L

2012. okt. 6. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:

okos, de csúnya

ha okos vagyok, lesz jó állásom>>>sok pénzem>>>abból majd futja szépítőszerekre :D

a szépség múlandó...

de az eszem meglesz 60 évesen is

2012. okt. 6. 19:36
 3/9 anonim válasza:
szép és szétdugatnám magam csajként :D
2012. okt. 6. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Szép és buta.

A férfiaknak még mindig könnyebb nézni, mint gondolkodni...

2012. okt. 6. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Szép és egy pasival eltartatnám magam szerintem ez sokkal jobb mint csúnyaként szenvedni
2012. okt. 6. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Én szép vagyok (igen, én is tudom, hogy ez relatív, de a külső visszajelzések alapján kijelenthetem) és okos is (ezt amúgy is tudom magamról :D). A szépségemből adódóan eddig több előnyöm származott, szóval inkább szép lennék és buta, ha már a kettő közül kell választani... (20L)
2012. okt. 6. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Én alapvetően meg vagyok elégedve a külsőmmel és az eszemmel is, ha választani kéne, hogy melyiket veszítsem el, inkább a szépséget. Buta semmiképpen nem lennék, utálnám ha megvezethető lennék, és egy egyszerű filmet vagy könyvet sem tudnák értelmezni.
2012. okt. 7. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:
*tudnék
2012. okt. 7. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól esett?...
2012. okt. 7. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!