Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a sértőbb, ha azt mondják csúnya vagy, vagy ha azt, hogy buta?
Egyformán rossz érzés mindketto.
Foleg, ha oktalanul mondják.
18/l
csúnya: fizikailag sérted meg
buta: lelkileg sérted meg
Ha egyszerre mondod mindkét szót, akkor egy időre valószínű, hogy mellékvágányra teszed lelkileg, bár ez lehet szituációfüggő is.
Senki se szereti, ha sértegetik, szóval tökmindegy, hogy milyen szót használsz. Nem tudhatod, hogy azt a lányt hányszor sértették már meg előtted, hogy otthon hogy bánnak vele. Egy egyszerű, félig viccesen odavetett "hülye vagy" is sértőnek számíthat. De ez emberfüggő. Van aki fel sem veszi, vagy visszaszól.
Szerintem ha ezt gondolod egy lányról, inkább ne mondd neki. Tényleg mindkettő elég sértő, úgyhogy jobb, ha magadban tartod, ha ez a véleményed:)
(Egyébként valószínűleg a fiúknál is így van, gondolom neked sem esne jól ha azt mondaná valaki, hogy csúnya vagy, de az sem, ha azt mondaná, hogy buta.)
Ha valaki azt mondja hogy buta vagyok azt leszarom, úgyis tudom hogy nem vagyok az.
Viszont ha a külsőmet szidják az más tészta, mert hiába gondolom, hogy nem vagyok csúnya, nem tudhatom hogy tényleg nem vagyok-e az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!