Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okos, de csúnya, szép, de buta?
Ez hulyeseg,csunya lanyok kozott is van ugyan ugy, mint a szepek kozott, csak eroltetik, h ok okosabbak, ha mar nem szepek.
Egyebkent meg inkabb szep meg buta legyen, foleg, h idovel valtozhat!
De a csunyaval nem tudsz mit kezdeni:S
Megfogalmaznám a kérdést: Észlény vagyok de k**** ronda?
S**ghülye vagyok de egy igazi szépség?
ez alapján a kérdés: -A legjobb barátom azt mondta én közepes vagyok. Ezzel most nem akart megsérteni?
Ó ti balgák.Kinek ez, kinek az. Nekem az "arany középszer" jön be.A tekintetéből meg tudom állapítani, hogy kell-e vagy nem. Nem szeretem a randa csajokat, de a butákat sem.
Akkor én meleg lennék? NEM! Egyszerűen csak szeretek 3 szót váltani a csajjal, akit kiszemeltem. ÉS arc/ész alapján döntök, nem a didkók alapján.Ez meg nem zárja ki a bombázó fogalmát
Mit akartam ezzel mondani?
Hogy a teória téves, hogy ronda-okos/ szép-hülye.
Példának okáért: Kiszel Tünde(sztem ronda volt, és most is az) / Stefanie Meyer(csakhogy ismertebb legyen, és biztos tudd, hogy ki az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!