Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya srácnak lehet szép/jó csaja?
Persze.Nem egy párost ismerek,ahol valamelyik fél csinosabb, jobb képűbb, helyesebb,mint a másik.De azért bizonyos határok vannak.
Van ismerősöm,aki nagy rusnya,de a csaja csini.Viszont a csaj agya...no az hagy kívánnivalót maga után.
Most ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor azt mondom, hogy a cicababáknak szinte mindegy, hogy ki, csak legyen pénze és eltartsa. (tisztelet a kivételnek).
Persze lehet. Néhány lánynak nem a külsőség a fontos, hanem a belső. Ha valaki sokat csalódik már abban, hogy a szép és jó pasik bunkók (tisztelet a kivételnek) akkor lejjebb ad és
inkább azt, nézi, hogy mennyire kedves a srác, és mennyire lehet rá bármikor számítani.
Mármint a lányok a belsőt nézik, miután látták a külsőt, mert ugyebár nehéz belülről megismerni valakit, úgy hogy esélyt se adsz neki , mert nem az eseted... De hopp, ha valaki valakinek nem az esete, az pont a külső...
20F
Egyrészt a csúnya mindenkinél más, másrészt a szerelem megszépíti az embert. Az meg szerintem nem mindegy, hogy jó csajt szeretnél, vagy szép, értelmes barátnőt :) Egy értelmes lánynál is számít valamennyire a külső, de a belső jobban előtérbe kerül.
Nem vagyok egoista, de azért elég szépnek tartom magam, ismerek pár olyan srácot, akik régebben szívesen jártak volna velem, de nem voltak kifejezetten helyesek. Viszont attól még beszélgettem velük, megismertem őket, és nagyon megszerettem a belső értékeiket és nagyon jó barátok lettünk. Nem jártam velük, mert túl jó barátok voltunk ahhoz, hogy elrontsuk, és ezt ők is megértették. Most mindegyiknek van barátnője, és mindegyik lány szép és értelmes :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!