Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy csúnya srácnak lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya srácnak lehet szép/jó csaja?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 20:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

simán lehet

amúgy szerintem a kisugárzás számít, szal az, h te milyennek látod magad. Ha van önbizalmad, és nem akadsz fenn azon h esetleg csúnya vagy, hanem elfogadod magad olyannak amilyen vagy, és próbálsz kedves, humoros lenni, próbálod elengedni magad, nem pedig befordulsz, h jajj nekem úgyse jön össze semmi, akkor simán lehet. Hajrá;)

2010. jún. 30. 20:48
 12/19 anonim ***** válasza:
20:45 ott meg csak az a gond, hogy rendben van az, hogy beszélgettél velük meg megismerted ez jó dolog tőled.(sok lány még eddig se megy el mert így lenézi azt aki szerinte nem helyes). De aztán ott van az a szokásos " maradjunk csak barátok" dolog amiből nekem speciel már annyi jutott mint az állat.
2010. jún. 30. 20:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Van 2 100 kg-os csoró haverom akiknek kedves jófej jólkinézű csajuk van egyszerűen jól kijönek.
2010. jún. 30. 20:59
 14/19 anonim ***** válasza:
A csűnyaság reális kérdés, úgy mint a szépség. Szóval lehet hogy aki neked tetszik, az nekem nem... de te nagyon szépnek mondod.. semmisem kizárt:)
2010. jún. 30. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:

*csúnyaság

sorry :$

2010. jún. 30. 21:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Én se vagyok szép, nem is próbálkozott soha nálam lány, mégis van barátnőm. Sokat voltam depis anno, de hidd el mindenkinek meg van a párja. Persze az is kell, hogy ne a legtutibb csajt akard megszerezni. Majd rájössz, hogy nem csak a külső számít (na erre szokták írni, hogy mondja egy csúnya srác :) ). Mindenki a külsőt nézi elsőre, mert ugye nem tud mást csinálni. De ha megismersz valakit, akkor teljesen megváltozhat a róla alkotott képed. Az én barátnőm se Heidi Klum, de imádom és szépnek tartom, még ha a haveroknak nem is tetszik, de én sokkal többet látok benne, mint ők: "Jól csak a szívével lát az ember". Légy türelmes, eljön a te időd is.
2010. jún. 30. 21:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Attól, hogy egy fiú valaki szemében csúnya, lehet, hogy egy másikéban szép... Minden az ízlésen múlik. Én is jártam már olyan fiúval, akire mindenki azt mondta, hogy csúnya, és nem illik hozzám, de nekem mégis ő tetszett, és őt szerettem...
2010. jún. 30. 21:50
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
ha pénzed van, ratyi retro ruhákban jársz, idióta napszemüveget hordasz, és olyan a hajad mint egy igazi b*zinak, akkor IGEN, lehet nagyon szép nője egy ronda csávónak
2010. júl. 1. 12:10
 19/19 anonim válasza:
persze! vagy plasztikai műtét vagy öltözz Justin Biebernek és hajtogasd h Love me............am meg van rá esély csak elég kevés
2010. okt. 21. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!