Mire jó a nők részéről ezek az üres dicsérgetések?
Mert eléggé elegem van már abból, hogy nők magyarázzák nekem, hogy ÉRTSEM MÁR MEG VÉGRE, HOGY jóképü vagyok és tetszem nekik.
Engem kvára nem érdekel, hogy ezt mondják, mert a randira meg valahogy mégse akarnak eljönni.
Meg pl keresek jól, zenélek, ettöl is odáig vannak szóban, de a nedvesedés mégis elmarad. Ugyanis akkor találkoznának.
Most is lett volna társkeresöröl egy csaj, még elkezdi nekem, hogyha nem találkozom vele, akkor letilt. Erre a végén mégis ő mondta le a randit egész egyszerüen azért, mert lusta volt másnaposan eljönni. Pedig tutira veszem, hogy egy JÓPASI miatt még a tüzbe is betette volna a kezét.
Szal már kvára elegem van abból, hogy a nök csak mondják az üres hülyeségeiket, de megfeküdni meg ugyis csak a jopasiknak hajlandóak! Tölem meg elvárják, hogy még külön összeimádkozzam öket! Mert nem elég, hogy mondogatják, hogy jól nézek ki, meg hogy okos vagyok, meg akármi, MERT EZEK NEM SZÁMITANAK SEMMIT!
Joképü haverjaimtól hallom, hogy már ök röhögnek rajta, hogy milyen lapos és unalmas szövegeket mondanak a nöknek, aztán azok mégis rajtuk csüngenek. ÉS MIÉRT? MErt joképüek ugyebár.
Engem meg leráz a csaj, és megmagyarázza ilyen koholt indokkal, hogy nem vagyok érdeklődő....HAGGGGGGYUKMÁR
Én sem CSAK a külsőmmel "hódítok", nőként. Nem is célom. Elég szomorú lennék, ha csak egy sejtcsomót látnának bennem... Alapvetően nem is kezdek olyan pasival, aki kizárólag a külső alapján válogat. És hasonlóképpen, én sem CSAK a külsőt nézem a pasikban, sőt, azt utoljára...
Tudomásul kell venni, hogy nincs "női", meg "férfi" gondolkodás, hanem vannak különböző gondolkodású, értékrendű emberek. Olyat keress, aki neked megfelel...
mert azoknak az embereknek eleve adott, hogy kellenek a másik nemnek.
ez olyan, mint amikor valakinek nincs semmi pénze, akkor megbecsüli az alja munkát is. Aki meg gazdagságba született, az igényesebb és megválogatja az állásait, MERT MEGTEHETI.
Ez így van, rangsoroljuk őket. Csakhogy: mindenki egyéni értékrend alapján rangsorol. Nálam pl. a rangsor a következő tényezőkből áll össze: intelligencia, stílus, kisugárzás, kommunikációs készség, konfliktuskezelési készség, értékrend, külső.
Ha mindezen tényezők EGYÜTT stimmelnek, akkor az adott pasit alkalmasnak találom bármire. Ha csak egyben is gond van, akkor pedig nem (CSAK szexre sem tartom alkalmasnak).
Persze vannak fokozatok, minél több dologban jár élen az illető, annál magasabb helyet foglal el az általam felállított "rangsorban".
(Te pl. a stílusod és értékrended alapján máris kiestél.)
Én nem rangsoroltam őket. Vagy beleszerettem vagy nem. De akikbe nem, azokkal sem voltam rosszindulatú, és elismertem az értékeiket. Ha pedig rosszindulatúak voltak velem, ezt kapták vissza.
És nem próbáltam az épp aktuális "jópasival" csak úgy szexelni. Vagy akarok valakivel kapcsolatot, vagy nem, ha nem, akkor nem szexelek. Ilyen egyszerű.
Nem kell magadból kiindulni, nem mindenki olyan 0 emberileg, mint te!
Mindketten leírtuk, hogy nem szexelünk "csak úgy".
Ez nálam kizárja azt is, hogy legyen valaha is egyéjszakás kalandom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!