Mire jó a nők részéről ezek az üres dicsérgetések?
Mert eléggé elegem van már abból, hogy nők magyarázzák nekem, hogy ÉRTSEM MÁR MEG VÉGRE, HOGY jóképü vagyok és tetszem nekik.
Engem kvára nem érdekel, hogy ezt mondják, mert a randira meg valahogy mégse akarnak eljönni.
Meg pl keresek jól, zenélek, ettöl is odáig vannak szóban, de a nedvesedés mégis elmarad. Ugyanis akkor találkoznának.
Most is lett volna társkeresöröl egy csaj, még elkezdi nekem, hogyha nem találkozom vele, akkor letilt. Erre a végén mégis ő mondta le a randit egész egyszerüen azért, mert lusta volt másnaposan eljönni. Pedig tutira veszem, hogy egy JÓPASI miatt még a tüzbe is betette volna a kezét.
Szal már kvára elegem van abból, hogy a nök csak mondják az üres hülyeségeiket, de megfeküdni meg ugyis csak a jopasiknak hajlandóak! Tölem meg elvárják, hogy még külön összeimádkozzam öket! Mert nem elég, hogy mondogatják, hogy jól nézek ki, meg hogy okos vagyok, meg akármi, MERT EZEK NEM SZÁMITANAK SEMMIT!
Joképü haverjaimtól hallom, hogy már ök röhögnek rajta, hogy milyen lapos és unalmas szövegeket mondanak a nöknek, aztán azok mégis rajtuk csüngenek. ÉS MIÉRT? MErt joképüek ugyebár.
Engem meg leráz a csaj, és megmagyarázza ilyen koholt indokkal, hogy nem vagyok érdeklődő....HAGGGGGGYUKMÁR
Kérdező, fogd már fel a következőt:
Egy kiéhezett nőre kb. 100 kiéhezett pasi jut (percenként).
Mondjuk a szóba jöhető felhozatalban a következők szerepelnek:
A. Jóképű, bunkó, önző, világfájdalmas
B. Jóképű, kedves, szellemes, figyelmes, udvarol, pozitív kisugárzása van
Szerinted melyiket fogjuk választani? Hmmmm? Gondolkozz egy kicsit!!!!
Igazságos, nem igazságos, kemény a harc, tehát valamiben nagyon fullosnak kell lenned. Ha már külsőben nem vagy az, legalább lehetnél kedves, aranyos, szellemes, jópofa, pozitív kisugárzású, és mindjárt ezerszer több esélyed lenne a nőknél.
Vagy a másik megoldás, hogy várod, hogy valakinek pont te legyél az esete...
"na ez a baj, hogy még a rondább nőknek is elérhetöek a jobb pasik!"
Ezt most miből sikerült leszűrnöd? :D
Jó, de egy nagyon ronda nőnek nem hiszem, hogy menne ez. :D
Nekem pedig sosem kellene egy olyan pasi, aki mindent megdugna már, ami él és mozog. Legyen értékelhető a szexualitása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!