Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mire jó a nők részéről ezek...

Mire jó a nők részéről ezek az üres dicsérgetések?

Figyelt kérdés

Mert eléggé elegem van már abból, hogy nők magyarázzák nekem, hogy ÉRTSEM MÁR MEG VÉGRE, HOGY jóképü vagyok és tetszem nekik.

Engem kvára nem érdekel, hogy ezt mondják, mert a randira meg valahogy mégse akarnak eljönni.

Meg pl keresek jól, zenélek, ettöl is odáig vannak szóban, de a nedvesedés mégis elmarad. Ugyanis akkor találkoznának.

Most is lett volna társkeresöröl egy csaj, még elkezdi nekem, hogyha nem találkozom vele, akkor letilt. Erre a végén mégis ő mondta le a randit egész egyszerüen azért, mert lusta volt másnaposan eljönni. Pedig tutira veszem, hogy egy JÓPASI miatt még a tüzbe is betette volna a kezét.

Szal már kvára elegem van abból, hogy a nök csak mondják az üres hülyeségeiket, de megfeküdni meg ugyis csak a jopasiknak hajlandóak! Tölem meg elvárják, hogy még külön összeimádkozzam öket! Mert nem elég, hogy mondogatják, hogy jól nézek ki, meg hogy okos vagyok, meg akármi, MERT EZEK NEM SZÁMITANAK SEMMIT!

Joképü haverjaimtól hallom, hogy már ök röhögnek rajta, hogy milyen lapos és unalmas szövegeket mondanak a nöknek, aztán azok mégis rajtuk csüngenek. ÉS MIÉRT? MErt joképüek ugyebár.

Engem meg leráz a csaj, és megmagyarázza ilyen koholt indokkal, hogy nem vagyok érdeklődő....HAGGGGGGYUKMÁR

2013. dec. 25. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen a stílusban osztod a csajoknak is, mint itt ahogy írtál, akkor nem csodálkozom, hogy nem mennek el a talira.

Plusz ha azt mondja egy csaj, hogy jó vagy, akkor meg kell köszönni, nem pedig az ellenkezőjét majmolni, mert attól megy el a kedvük, h nincs önbizalmad.

2013. dec. 25. 19:39
 2/93 A kérdező kommentje:
ha adva van egy tényleg nagyon joképü csávoka, és magyarázza, hogy nem néz ki jól, akkor a nöket szerinted ez érdekelné? Nem érdekelné. A jopasi igy is kéne.
2013. dec. 25. 19:40
 3/93 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe rögtön, hogy lehetnél bármilyen "jópasi", szánalmas a stílusod, gondolkodásod, én sem találkoznék veled.
2013. dec. 25. 19:40
 4/93 anonim ***** válasza:
100%

Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy találkoztam úgy pasival, hogy nem láttam képet róla, fogalmam sem volt, hogy néz ki, de annyira NORMÁLIS volt, hogy nagyon meg akartam ismerni. És nem bántam meg.

Na ennek te pont az ellenkezője vagy...

2013. dec. 25. 19:41
 5/93 A kérdező kommentje:
nyilván, ha joképü lennék és EMIATT dugnának velem nök, akkor nem lennék ilyen, mint amilyen most.
2013. dec. 25. 19:41
 6/93 A kérdező kommentje:
gondolom nem csalodtál, mert élöben is jol nézett ki.
2013. dec. 25. 19:42
 7/93 anonim ***** válasza:
Fordítsuk meg: ha nem lennél ilyen, akkor dugnának veled a nők.
2013. dec. 25. 19:42
 8/93 anonim ***** válasza:
# 6: Teljesen átlagosan néz ki, semmi extra, de a személyiségével nagyon megfogott.
2013. dec. 25. 19:43
 9/93 A kérdező kommentje:
férfiak szemében átlagos pasi * 2 = nök szemében átlagos pasi
2013. dec. 25. 19:45
 10/93 anonim ***** válasza:
# 9: Te már csak tudod, hiszen oly' jól ismersz. Meg az ízlésemet is. Írhattam volna "átlagon alulit" is, mert jobban közelítene a valósághoz, de mivel a személyisége megfogott, ezért képes vagyok vonzódni is, tehát nekem nem átlagon aluli. Másnak viszont az lenne, ebben biztos vagyok. :)
2013. dec. 25. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!