Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mire jó a nők részéről ezek...

Mire jó a nők részéről ezek az üres dicsérgetések?

Figyelt kérdés

Mert eléggé elegem van már abból, hogy nők magyarázzák nekem, hogy ÉRTSEM MÁR MEG VÉGRE, HOGY jóképü vagyok és tetszem nekik.

Engem kvára nem érdekel, hogy ezt mondják, mert a randira meg valahogy mégse akarnak eljönni.

Meg pl keresek jól, zenélek, ettöl is odáig vannak szóban, de a nedvesedés mégis elmarad. Ugyanis akkor találkoznának.

Most is lett volna társkeresöröl egy csaj, még elkezdi nekem, hogyha nem találkozom vele, akkor letilt. Erre a végén mégis ő mondta le a randit egész egyszerüen azért, mert lusta volt másnaposan eljönni. Pedig tutira veszem, hogy egy JÓPASI miatt még a tüzbe is betette volna a kezét.

Szal már kvára elegem van abból, hogy a nök csak mondják az üres hülyeségeiket, de megfeküdni meg ugyis csak a jopasiknak hajlandóak! Tölem meg elvárják, hogy még külön összeimádkozzam öket! Mert nem elég, hogy mondogatják, hogy jól nézek ki, meg hogy okos vagyok, meg akármi, MERT EZEK NEM SZÁMITANAK SEMMIT!

Joképü haverjaimtól hallom, hogy már ök röhögnek rajta, hogy milyen lapos és unalmas szövegeket mondanak a nöknek, aztán azok mégis rajtuk csüngenek. ÉS MIÉRT? MErt joképüek ugyebár.

Engem meg leráz a csaj, és megmagyarázza ilyen koholt indokkal, hogy nem vagyok érdeklődő....HAGGGGGGYUKMÁR

2013. dec. 25. 19:34
 11/93 anonim ***** válasza:

Jóképű sem vagy, és még hozzá szánalmas is az egész lényed (az itteni produktumod alapján). Mégis miért is a nők a szemetek, amiért nem akarnak tőled semmit? Én sem akartam volna, akárhogy is nézel ki.

Én nem egy olyan pasit offoltam, aki jól nézett ki (tényleg, igazán), de hozzá vagy nem illett össze a személyiségünk, vagy épp egyenesen katasztrófa volt az adott pasi.

2013. dec. 25. 19:50
 12/93 A kérdező kommentje:
na de mégis fontolóra vetted öket a KÜLSŐJÜK MIATT....UGYEBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR
2013. dec. 25. 19:51
 13/93 A kérdező kommentje:

Meg igazából engem most ez az eset annyira nem zavar, mint zavarhatna, mert én 24 éves vagyok, a csaj meg 36 és kb ilyen 25 évesekhez méltó életet él, szóval csüt-pént-szomb végig rottyra vágta magát, meg küldött egy este vagy 10 sms-t, hogy jön a kocsmába, ahol vagyok, de valahogy mégse ért oda soha. Másnap meg arról se volt képes szólni, hogy nem lesz tali, mert másnapos.

Mondjuk hétközbe meg azért nem akart találkozni, mert állitolag dolgozik, hétvégén meg bebaxik...akkor miröl beszélünk?

Meg még képet se akart küldeni magáról, csak ilyen müvészi xarságokat.

Ugyhogy ezen most csak ilyen közepesen vagyok felháborodva.

2013. dec. 25. 19:53
 14/93 anonim ***** válasza:

Valószínűleg téged is fontolóra vettek azok, akik találkozni akartak veled, de ezzel a személyiséggel...

Sebaj, van pasi bőven a világon, mi nők válogathatunk ugyebár... :)

2013. dec. 25. 19:54
 15/93 A kérdező kommentje:
de mi a jo életért kell engem fontolóra venni, ha pl meg bulikba élböl elküldenek?
2013. dec. 25. 19:58
 16/93 A kérdező kommentje:
meg mi ez, hogy FONTOLÓRA VESZNEK? És még nekem még külön meg is kell felelni? Én el tudom dönteni egy nöröl azonnal, hogy dugnám vagy sem, csak a nök keresik a kákán a csomot állandoan. Mármint olyan pasikat pellengéreztetnek csak, akik nem azok a klasszikus jópasik.
2013. dec. 25. 19:59
 17/93 anonim ***** válasza:
Én csak olyannal vagyok együtt, akivel el tudom képzelni, hogy az életem is leélem, annyira képes vagyok szeretni. És ehhez egy jó külső édeskevés pont úgy, mint ahogy a te személyiséged is az lett volna, ha be mersz nálam próbálkozni.
2013. dec. 25. 20:03
 18/93 anonim ***** válasza:

"na de mégis fontolóra vetted öket a KÜLSŐJÜK MIATT....UGYEBÁÁÁÁÁÁR"

Erre reagáltam, jelezvén, hogy a "fontolóra vevéssel" az ún. jópasik se mennek semmire, ahogy te sem...

2013. dec. 25. 20:03
 19/93 A kérdező kommentje:
jopasikkal elnézöbbek. Nekik többet lehet hibázni.
2013. dec. 25. 20:06
 20/93 anonim ***** válasza:

Meg a fenéket. :) Legalábbis nálam nem.

De lehet, hogy néhány ostobánál így van... De ez nemcsak a nőkre igaz.

2013. dec. 25. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!