Nem fogják fel a férfiak, hogy pontosa miattuk ilyenek a mai nők az amilyenek az ismerkedéseknél?
Úgy látom nagyon sok pasi nem fogja fel, hogy az ő magatartásformájuk miatt olyanok a mai nők amilyenek. Teljesen megtudom érteni a nők viselkedését. Az állandó udvarlás, ami szinte már túlzott. Interneten egy nő vagy 100 levelet kap, özön bókokkal, így a legtöbb nő önbizalma az egekben lesz. De a férfiak önbizalma meg honnan legyen? Amikor nekik fontosabb hogy erősebb legyen az önbizalmuk.
Már a rondább ducibb nőkre is vagy 100 pasi ír és bókol, de az ilyen szintű férfiakat csak elküldik melegebb éghajlatra.
Ezzel a mentalitással, magatartás formákkal pontosan azt érik el a férfiak hogy a nőkben olyan tudat jöjjön létre, hogy a NŐ VAN A FÉRFIÉRT és örüljön neki a pasi, hogy egyáltalán szóba áll egy nő egy pasival.
Akkor itt van ez a nők nem fizetnek szórakozóhelyeken, szerintem ez is azt sugallja, hogy a NŐ VAN a FÉRFIÉRT. És akkor valaki jött és próbált ez ellen tenni. És rengeteg férfi lebu*izta meg társai, mert hogy így kevesebb nő lesz a szórakozóhelyeken.
Teljesen megértem, hogy a nők ilyenek amilyenek és ezt mi férfiak generáljuk.
"Es ha te irsz egy csajnak, akkor eroltesd meg magad, neked kell fenn tartani a tarsalgast amig nem kezd el erdeklodni, ha mar ez se megy, akkor ne ezzel foglalkozz, hanem eloszor tanulj meg egy kicsit elni, hogy legyen mirol beszelned. "
Pontosan erről beszélek!! Igen mi írunk, állandóan mi írunk vagy 100 levelet egy óra alatt és pontosan emiatt olyanok a nők, amilyenek.
Kerdezo, en nem azt irtam, hogy 100 levelet irj, hanem ha elkezdesz egy beszelgetest valakivel, akkor ugy kezdd el, hogy lehessen ra valaszolni, es amig az a bizonyos csaj csak elvetve valaszolgat (mert meg nem simer es nem vagy még erdekes szamara) addig neked kell megeroltetned magad es fenntartani a beszelgetest, ha tetszik, ha nem.
HA ezt nem vagy kepes felfogni, akkor sajnalom. Jobban en ezt nem tudom megmagyarazni.
Ez minden beszelgetesnel igy van, fiu-fiu, lany-lany, mindig a kezdemenyezonek kell jobban dolgoznia eloszor.
Minőség>Mennyiség
Ha férfiak is azt egyetlen nőt keresnék,akire tényleg szükségük van.Több tisztelete lenne a férfiaknak!
Nem kell a neten ismerkedni. Sokkal jobb a lassú, élethelyzetből eredő kapcsolatépítés. Persze itt lehetnek hosszabb szünetek is, de legalább nem megy el még az életkedved is.
36 f
Úgy van kérdező, most jól megoldottat a világ egyik legnagyobb problémáját.
Van még problémánk a lakhatással, az energiaellátással, a szemétkezeléssel és más bolygók kolonizálásával is.
Ezekre is várunk hasonló frappáns világmegváltó ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!