Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem fogják fel a férfiak,...

Nem fogják fel a férfiak, hogy pontosa miattuk ilyenek a mai nők az amilyenek az ismerkedéseknél?

Figyelt kérdés

Úgy látom nagyon sok pasi nem fogja fel, hogy az ő magatartásformájuk miatt olyanok a mai nők amilyenek. Teljesen megtudom érteni a nők viselkedését. Az állandó udvarlás, ami szinte már túlzott. Interneten egy nő vagy 100 levelet kap, özön bókokkal, így a legtöbb nő önbizalma az egekben lesz. De a férfiak önbizalma meg honnan legyen? Amikor nekik fontosabb hogy erősebb legyen az önbizalmuk.

Már a rondább ducibb nőkre is vagy 100 pasi ír és bókol, de az ilyen szintű férfiakat csak elküldik melegebb éghajlatra.

Ezzel a mentalitással, magatartás formákkal pontosan azt érik el a férfiak hogy a nőkben olyan tudat jöjjön létre, hogy a NŐ VAN A FÉRFIÉRT és örüljön neki a pasi, hogy egyáltalán szóba áll egy nő egy pasival.

Akkor itt van ez a nők nem fizetnek szórakozóhelyeken, szerintem ez is azt sugallja, hogy a NŐ VAN a FÉRFIÉRT. És akkor valaki jött és próbált ez ellen tenni. És rengeteg férfi lebu*izta meg társai, mert hogy így kevesebb nő lesz a szórakozóhelyeken.

Teljesen megértem, hogy a nők ilyenek amilyenek és ezt mi férfiak generáljuk.

2013. dec. 19. 21:34
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

5-ös

De velünk még egy nulla intelligenciájú, csak dugni akaró beképzelt nő se beszél velünk :)

2013. dec. 19. 21:47
 12/37 anonim ***** válasza:

Egy szia, hogy vagytol nemfog engem erdekelni senki, boocsi, es mint mondtam,amikor a negyvenedik szia hogy vagy-t kapod, te se fogsz leallni beszelgetni.

Szoval vegul is a kerdezonek igaza van, a ferfiak tenyleg nem fogjak fel, hogy miattuk ilyenek a nok.

A tutyimutyi, IQ 70, "dugniakarokanalbahanem elhagylak" barmok tenyleg megvaltoztatjak a noket.

2013. dec. 19. 21:47
 13/37 anonim ***** válasza:

És hogyan kéne elkezdeni a beszélgetést szerinted?

Szia, jaj de szép vagy, tetszel nekem, randizzunk... ?

Csak az a baj hogy senki sem szeret pofára esni. Ezért előbb kipuhatolja a szándékokat.

2013. dec. 19. 21:51
 14/37 anonim ***** válasza:
Minden a férfiak hibája!Ez tényleg így van.Egy férfi respektje a 0 verdesi.
2013. dec. 19. 21:53
 15/37 anonim ***** válasza:
53%
Az a gond, hogy a ferfiak fantaziatlanok. Nalam is foleg szia, mizu? val probalkoznak. Ennel meg a "milyen volt a napod?:)" is jobb, de ha kicsit megerolteti magat es megnezi az adatlapomon, hogy mik akedvenc dalaim, hobbijaim es azzal kapcsolatban ir valami frappansat, talan meg valaszolok is.
2013. dec. 19. 21:55
 16/37 anonim ***** válasza:
Bennetek nőkben véletlenül sincs hiba mi?:)
2013. dec. 19. 21:56
 17/37 anonim ***** válasza:

Nyilván ha visszakérdezel hogy "te hogy vagy?"

akkor majd elmondja hogy mi a nyűgje és más mindenről is szó eshet de először ki akarja deríteni hogy van e érdeklődés

Én ebben nem látok semmi rosszat...

2013. dec. 19. 21:56
 18/37 anonim ***** válasza:
57%

A földön csúszómászó pondró hozzáállás egy kis d*gásért bmit odaadó szerencsétlenek társaságává züllött a férfinem.Nincs benne se tartás se őszinteség.Gyakran nevetségesebben viselkedik,mint egy taknyos kölyök.

Régen férfiakat körbelengte a Tisztelet.Manapság viszont olyan mint egy rühes korcs,aki maradékért pitizik.Oldalazva közeledik és mindenki kineveti.

2013. dec. 19. 22:00
 19/37 anonim ***** válasza:
Ügye azt nem is kéne megemlíteni,hogy nem szép dolog az általánosítás?!
2013. dec. 19. 22:01
 20/37 A kérdező kommentje:
18-as :) köszönöm ez így van sajnos :(
2013. dec. 19. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!