Nem fogják fel a férfiak, hogy pontosa miattuk ilyenek a mai nők az amilyenek az ismerkedéseknél?
Úgy látom nagyon sok pasi nem fogja fel, hogy az ő magatartásformájuk miatt olyanok a mai nők amilyenek. Teljesen megtudom érteni a nők viselkedését. Az állandó udvarlás, ami szinte már túlzott. Interneten egy nő vagy 100 levelet kap, özön bókokkal, így a legtöbb nő önbizalma az egekben lesz. De a férfiak önbizalma meg honnan legyen? Amikor nekik fontosabb hogy erősebb legyen az önbizalmuk.
Már a rondább ducibb nőkre is vagy 100 pasi ír és bókol, de az ilyen szintű férfiakat csak elküldik melegebb éghajlatra.
Ezzel a mentalitással, magatartás formákkal pontosan azt érik el a férfiak hogy a nőkben olyan tudat jöjjön létre, hogy a NŐ VAN A FÉRFIÉRT és örüljön neki a pasi, hogy egyáltalán szóba áll egy nő egy pasival.
Akkor itt van ez a nők nem fizetnek szórakozóhelyeken, szerintem ez is azt sugallja, hogy a NŐ VAN a FÉRFIÉRT. És akkor valaki jött és próbált ez ellen tenni. És rengeteg férfi lebu*izta meg társai, mert hogy így kevesebb nő lesz a szórakozóhelyeken.
Teljesen megértem, hogy a nők ilyenek amilyenek és ezt mi férfiak generáljuk.
5-ös
De velünk még egy nulla intelligenciájú, csak dugni akaró beképzelt nő se beszél velünk :)
Egy szia, hogy vagytol nemfog engem erdekelni senki, boocsi, es mint mondtam,amikor a negyvenedik szia hogy vagy-t kapod, te se fogsz leallni beszelgetni.
Szoval vegul is a kerdezonek igaza van, a ferfiak tenyleg nem fogjak fel, hogy miattuk ilyenek a nok.
A tutyimutyi, IQ 70, "dugniakarokanalbahanem elhagylak" barmok tenyleg megvaltoztatjak a noket.
És hogyan kéne elkezdeni a beszélgetést szerinted?
Szia, jaj de szép vagy, tetszel nekem, randizzunk... ?
Csak az a baj hogy senki sem szeret pofára esni. Ezért előbb kipuhatolja a szándékokat.
Nyilván ha visszakérdezel hogy "te hogy vagy?"
akkor majd elmondja hogy mi a nyűgje és más mindenről is szó eshet de először ki akarja deríteni hogy van e érdeklődés
Én ebben nem látok semmi rosszat...
A földön csúszómászó pondró hozzáállás egy kis d*gásért bmit odaadó szerencsétlenek társaságává züllött a férfinem.Nincs benne se tartás se őszinteség.Gyakran nevetségesebben viselkedik,mint egy taknyos kölyök.
Régen férfiakat körbelengte a Tisztelet.Manapság viszont olyan mint egy rühes korcs,aki maradékért pitizik.Oldalazva közeledik és mindenki kineveti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!