Nem fogják fel a férfiak, hogy pontosa miattuk ilyenek a mai nők az amilyenek az ismerkedéseknél?
Úgy látom nagyon sok pasi nem fogja fel, hogy az ő magatartásformájuk miatt olyanok a mai nők amilyenek. Teljesen megtudom érteni a nők viselkedését. Az állandó udvarlás, ami szinte már túlzott. Interneten egy nő vagy 100 levelet kap, özön bókokkal, így a legtöbb nő önbizalma az egekben lesz. De a férfiak önbizalma meg honnan legyen? Amikor nekik fontosabb hogy erősebb legyen az önbizalmuk.
Már a rondább ducibb nőkre is vagy 100 pasi ír és bókol, de az ilyen szintű férfiakat csak elküldik melegebb éghajlatra.
Ezzel a mentalitással, magatartás formákkal pontosan azt érik el a férfiak hogy a nőkben olyan tudat jöjjön létre, hogy a NŐ VAN A FÉRFIÉRT és örüljön neki a pasi, hogy egyáltalán szóba áll egy nő egy pasival.
Akkor itt van ez a nők nem fizetnek szórakozóhelyeken, szerintem ez is azt sugallja, hogy a NŐ VAN a FÉRFIÉRT. És akkor valaki jött és próbált ez ellen tenni. És rengeteg férfi lebu*izta meg társai, mert hogy így kevesebb nő lesz a szórakozóhelyeken.
Teljesen megértem, hogy a nők ilyenek amilyenek és ezt mi férfiak generáljuk.
19.
Nyilván tisztelet a kivétel
nem lehet túl nagy sikered a férfiaknál ha ilyen a véleményed...
Én vagyok a 18-as.
Férfi vagyok.
24.
Regisztrálj fel egy oldalra nőként chat vagy badoo vagy love.hu és nézd meg mit fogsz kapni :) Lehet másnap már bejelentkezel egy átplasztikázásra :D
akkor nem értem miért kéne mindent odadobni egy kis dugásért?
Elmegy egy prostihoz leperkál 12 ropit és kész.
ha tényleg csak dugni akar, ha érzelmei is vannak akkor lehet hogy szóba kéne vele állni és akkor kiderülne az is...
Pont ezt mondom én is:)
nevetséges!
Én tudom,hogy nem szentek a pasik.Nagyon sok ott a barom illetve a dugásra hajtó.VISZONT vannak ott kivételek.Igen látszik is a leveleiken de arra se érkezik válasz.Ők miről tehetnek?
Ők mivel érdemelték ki?
Én utcán vagy bárhol mindig kedvesen szólítottam le a nőket.Volt bunkó is aki elutasított.Én mivel érdemeltem ki?
Itt az a baj,hogy a sok gyökér nő és pasi miatt a normálisabb is kap.Ez az undorító és szánalmas!
Na ez a legtobb magyar pasi hibaja, csak a maga igazát fujja, meg se hallja, hogy mit mond a masik fel.
Ok fiukak, kepzeljetek el, hogy egy atlagosan kinezo csaj vagytok es kepzeljetek el, hogy telik egy napotok.
Eszreveszitek az osszes pasit aki megnez, a legtobbje inkabb csak rád mered, bámul, es neha eleg kiakaszto modon.
Altalaban aki be is probalkozik, annak iszonyat gyoker dumaja van, vagy egyszeruen nem veszi eszre, hogy a legalkalmatlanabb pillanatot valasztja, hogy leszolitson. En ertem, hogy nagyaon nehez, en is hivtam mar randira pasit aki elutasitott, szoval tudom milyen.
De az aki pl nem veszi eszre, hogy telefonalok, es folyamatosan koszonget, azt bocsi,de elkuldom a fenebe, azt is aki a buszon a hátam mogott hellozik folyamatosan.
Honnan tudjam, hogy eppen nekem hellozik, na mindegy.
Akkor meg nem beszeltem a gusztustalan idosebb fazonokrol akik csak beszolnak, hogy jo a cici vagy sunaznalak es hasonlok.
Ekkor ugy dontesz, hogy talan az interneten konnyebb megismerni a masikat, a szemelyiseget, de amikor egy nap kapsz 50-10 emailt es kb 3 az aki ertelmesen ir, sajnalom,de interneten is szamit a stilus, akkor ugy elmegy a kedved az egesztol.
Amikor fotokat kapsz farkakrol, arrol erdeklodnek, hogy dugnal-e vagy szexkapcsolatot keresel, es beesik egy "szia, hogy vagy" haaaat, hacsak nem vagy teljesen kiabrandulva es veszed a faradtsagot, hogy megnezd ennek a szia hogy vagynak az adatlapjat,akkor az kuka szinten.
Egyetlen egy lanynak sincs erre energiaja.
Mellesleg a legtobb pasi aki szia hogyvagy-gyal indit, azoknak az adatlapja is hianyos, altalaban "nem tudom, hogy mit irjak, majd kesobb kitoltom stb"
szoval semmi kozos tema ami adna magat.
Es ha te irsz egy csajnak, akkor eroltesd meg magad, neked kell fenn tartani a tarsalgast amig nem kezd el erdeklodni, ha mar ez se megy, akkor ne ezzel foglalkozz, hanem eloszor tanulj meg egy kicsit elni, hogy legyen mirol beszelned.
Aki meg azon van kiakadva, hogy a ronda/kover csajok se valaszolnak, azoknak azt uzennem,hogy a ronda/kover csajok se hulyek, egybol levagjak, hogy mi a szitu, hogy mit is akarsz valojaban.
na demindegy,keseregjetek csak.
akinek van esze, az keresne egy olyan havert akinek tenyleg szerelmi kapcsolata van, nem csak dugja a csajokat, es attol kernetek tanacsot.
vagy almas pite!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!