25-35 közötti férfiak! Melyik korosztály jön be nektek lányoknál az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
A,16-19
B,20-24
C,25-29
D,30-34
E,35+
Írjátok oda, hogy hány évesek vagytok!
Olyan ne legyen, hogy leírjátok majdnem az összes kategóriát, válasszatok egyet, ami a legjellemzőbb rátok. És aki szeretné azt is leírhatja, hogy miért azt a korosztályt választotta.
Köszi!
2013. dec. 18. 19:10
1/12 anonim válasza:
B
Bár jelenlegi plátói fellángolásom 28 éves, de ez nem igen jellemző rám :)
25F
2/12 anonim válasza:
D-E. Imádom az érett erős nőket, persze csak ha külsőleg is a toppon van.
3/12 anonim válasza:
B.
megpedig azert, mert meg kelloen tapasztalatlanok, de mar kelloen tapasztaltak :)
30f
6/12 anonim válasza:
C az mindenképp.
B az akkor ha értelmes a lány és nem mesevilágban él.
29/f
8/12 anonim válasza:
22f vagyok, ugye nem gond ha valaszolok...nekem a 19 az ideálom, mert már nagy valószínűséggel fősulis, de amúgy A-B, idősebbek nem hiszem h szóbaállnának velem
9/12 anonim válasza:
24F vagyok, szóval nekem a B. De pontosabban inkább a 20-21-22 évesek. Aki ettől fiatalabb az általában éretlen még, mások az értékrendjei mint nekem, aki meg idősebb az meg már komolyabb férfira vágyik, családra, gyerekekre, én meg csak egy egyetemista vagyok :D
10/12 anonim válasza:
ha komoly kapcsolatot szeretnék akkor B (20-24), de kötetlen kapcsolatot akkor A-E mert teljesen mindegy. Komoly kapcsolatot nem szeretnék nálam idősebb nővel, inkább legyen fiatalabb, de most még csak pár évvel, később pedig 5-10 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!