Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová járnak a 35-45 közötti nők ismerkedni, szórakozni hétvégén? 35 F vagyok, nekem ez a korosztály miért jön be?
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 18:59
1/7 anonim válasza:
Feltehetőleg azért mert ugyanannyi idősek!
2/7 anonim válasza:
35 feletti nők nagyrésze már erőteljesen foglalt mind belülről mind kivülről,.
3/7 anonim válasza:
Én ismerek 30-as nőket akik szórakozni járnak és egyedülállók. De a legtöbbjük foglalt, vagy ha nem akkor a gyerekeikkel vannak, és a többjük inkább otthon pihen munka után vagy kockul itt....
4/7 anonim válasza:
40/n vagyok, és nem járok sehová szórakozni, mert soha (fiatalabban) sem vonzott az a fajta szórakozás, amit a disco és stb szórakozó helyek nyujtanak.
Így ismerkedni sm ismerkedek.Egyébként egydül állovagyok.
2 gyerekkel.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát a velem egykorúak a 20-as lányokat keresik, nem a 40-eseket, de mindegy. Discot, pedig nem írtam, egy betűvel sem. Ezek szerint nem járnak ismerkedni a 40-es nők? Mert bárhol olvasom, csak azt látom, hogy Istenem adj egy férfit valahonnan. Nem értem.
2010. okt. 2. 19:36
6/7 anonim válasza:
Pl. a Jam Pub-ba (Mammut) inkább "idősebb" (30 feletti) korosztály jár. Nem annyira tini lányok vagy húszonévesek.
Amúgy gondolom azért vonzódsz jobban a nálad idősebb korosztályhoz, mert érettebbek, tapasztaltabbak már, ugyanakkor még gyakran nagyon is csinosak, jól néznek ki.
7/7 anonim válasza:
A 19.20 as vagyok.Nem járok sehová ismerkedni, mert nem akarok ismerkedni.Jó igy egyedül.(egyenlőre)
Bár, ha valakit utamba sodorna az élet nem állnék ellent.De egyenlőre semmit nem teszek azért, hogy legyen valakim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!