Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol ismerkedik a 21-23 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedik a 21-23 éves korosztály, ha a saját korosztályából szeretne társat találni?

Figyelt kérdés

Ha belegondolunk, akkor a 20-as éveik elején járó lányok sok esetben, az idősebbekre buknak.

A 20-as éveik elején járó fiúk, meg a fiatalabbakra (lehet, hogy kényszerből).

De mi van azokkal, akik a saját korosztályukból szeretnének párra lelni?

2011. jún. 24. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Azok megszívták. Nem jó neked a fiatalabb? Nem kell 12 évesig visszamenni.
2011. jún. 24. 21:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, nem vagyok pedofil és apakomplexusom sincs.
2011. jún. 24. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
OK, a kérdés alapján fiúnak néztelek. Miért nem jó az 1-2 évvel idősebb? Nem kell rögtön 40 évesnek lennie.
2011. jún. 24. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Kadlott Karcsi koncerten
2011. jún. 24. 21:39
 5/5 A kérdező kommentje:

ha a korkülönbség sokkal nagyobb, azzal van bajom. 1-2 év simán belefér. A gond ott kezdődik, hogy a 20-as korosztálynál is a 30-as, 40-esek próbálkoznak.

Ezért szeretnék egy olyan valakit, akivel hasonló korúak vagyunk és a gondjaink is többnyire megegyeznek és tudsz miről beszélgetni vele. (Persze van akinek nem gond ilyen téren a túlzott korkülönbség, de nekem nagyon fura lenne.)

2011. jún. 24. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!