Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidja mindenki a netet, és ha valaki ott ismerkedik?
Én ott ismertem meg a párom. Ha nem lenne net, meg msn, akkor valószínű sosem ismertem volna meg.
Még sem olyan rossz dolog az msn, és a netezés.
ÉS gondolom sokan vannak ezzel így.
Annyiban egyet értek, hogy az msnezés mellett ki is kell mozdulni.
:DDDDDDDDDD
Sok kockafejű pattanásos tinédzser. Már várom a véleményeket :)
A legtöbb dolognak, így az Internetnek is van jó és rossz oldala is. A jó egyértelmű, azt nem szokták emlegetni, csak a rosszat. Az emberek többsége mindennel így van.
Attól, mert valaki h*lyeségeket csinál, még nem a netet kell szidni. Ennyi erővel szidjuk a főutat, mert valaki gyorsan hajt? Ahogy szokták mondani, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a h*lye.
Szerintem jó dolog a net, mert a távolságot leküzdi, úgy értem ha nem lenne akkor maradna a hagyományos levelezés aztán ez 70-150-300 km távolságot tekintve lassú lenne.
Aki pedig a távkapcsolatban nem hisz megértem, mert nem könnyű...ráadásul azért sem hisznek benne mert nekik nem jött össze( akár aki szidja akár a szidalmazó párja önbizalom hiányos, kishitű, csalfa, élvezethajhász, éljünk a mának és ösztönein uralkodni képtelen érzéketlen paraszt volt és rájöttek jobb a közelben teret engedni az agybajuknak) aki megbízik a párjába ( itt nem nagyon kell pattogni a megcsalással, mert ez csak feltételezés és amíg bizonyíték nincs rá vagy a másik fél nem szakít addig a legjobbakat kell feltételezni, különben meg megcsalhatják az embert a szomszédban is vagy miért akar helyit tán ellenőrizgetni?)szóval aki bízik magában, a párjában és nagy a szerelem annak hajrá.
Különben meg nem mindenki helyben találja meg élete párját.
Mi is a neten keresztül ismertük meg egymást a párommal... Neten már szinte alig beszélünk :)
19L 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!