Az baj, ha nekem nem jönnek be az érzelmes férfiak? L/17
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 20:45
2/20 anonim válasza:
Hát ha helyettük nem a bunkó majmokat választod és utána nem sírsz,hogy megbántottak.
Akkor nem.
3/20 anonim válasza:
Nekem nem. De utána ne gyere sírni, hogy "minden férfi bunkó", meg hasonlók...
4/20 anonim válasza:
Nem baj!
Mert engem ez úgysem érint.
Én az vagyok sajnos.
5/20 anonim válasza:
Semmi baj, te is csak egy tipikus lány vagy, mint a többi 34235363442325.
6/20 A kérdező kommentje:
Nem veszem fel, ha valaki bunkó :) és itt nem is arra értettem, hogy teljesen legyen érzelemmentes, de egyszerűen kiborít, amikor azt hallgatom, hogy én vagyok a virágosrétének egyetlen bogara meg hasonlók... undorító.
És nem vagyok olyan, mint a többiek, ezt kikérem magamnak. Nem kurv.lkodom, nem vagyok r.banc, eddig ha három fiúm volt, akkor sokat mondok :) csak flörtölgetnek velem mostanában, és kiborító, amiket tudnak mondani.
2013. dec. 15. 20:55
7/20 anonim válasza:
Most miért mondod ezt nem is vagyok érzelgős :'(
8/20 A kérdező kommentje:
#7 :DDDD
2013. dec. 15. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!