Az baj, ha nekem nem jönnek be az érzelmes férfiak? L/17
Egyáltalán nem. Én férfiként csak időnként vagyok ilyen, amolyan bújós vagy nem is tudom, de sokszor egyáltalán nem igénylem ezt persze szívesen megölelem a barátnőmet meg szeretgetem, csak én ilyen is vagyok meg olyan is.
A barátnőm is olyan volt mint te de mégis megtudtam törni és kiderült hogy neki is kellenek az érzelmek.
Ez idővel változhat nálad is, mert vannak későn érő emberek.
Egyik csaj ismerősöm 21 évesen vált érzelgőssé de olyan szinte hogy ha egy pasi néhány nyálas dumát bevágott akkor már egyből elélvezett, szó szerint.
Akkor én pont neked való vagyok! 2005 óta nem voltam szerelmes.
Igaz volt egy pár lány, akik miatt majdnem elment az eszem :D de szerencsére nem!
Valahogy nem tudtak megfogni úgy, mint az előző bnőm.
egyáltalán nem baj
Én is ilyen vagyok, utálom, ha egy férfi agyba-főbe dicsérget és nyáladzik. Persze a bunkóságot sem preferálom, és kizáró ok is ismerkedésnél, és igénylem a romantikát is bizonyos határokig, de az már túlzás, ha rámakaszkodik a nyálas dumájával
#9 XDDDDDDD
sírok.
amúgy kérdező, nincs ezzel semmi baj. Nem nőttél meg fel érzelmileg, kislány vagy, nem érdekel a komoly kapcsolat, és életed 80%-át a bulizás tölti ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!