Férfiak! Ti mennyire nézitek meg a nők ruháit?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha tetszik egy nő vagy akár már jártok is, mennyire számít az, hogy hány db ruhája van? Mennyire figyelitek, hogy hányszor van ugyanabban és mennyire figyeltek arra, hogy az a ruha milyen(márkás vagy sem, drága vagy olcsó).Kíváncsi vagyok a véleményetekre, légyszi írjatok kort is.2013. dec. 14. 18:13
1/8 anonim válasza:
Nekem fel sem szokott tűnni, hogy miben van.
2/8 anonim válasza:
Nem azt nézem hányszor van abban, csak azt nézem h jól áll e neki, milyen csinos benne.
De nem kell minden nap csilivilin kinézni elég egy normális szűkebb farmer meg valami jó felső.
Odahaza meg úgy is szabadidőben van.
3/8 anonim válasza:
Inkább a nők ilyenek. Ha ismerkednek valakivel, ált. ők megtudják mondani, mi volt a pasin, mikor először találkoztak.
4/8 anonim válasza:
Amíg nem követ valami istenverte divatot (góth, rock, stb) és nem szakadt ruhákba járkál addig engem abszolút hidegen hagy ez a dolog.
5/8 anonim válasza:
hidd el a legtöbb férfit a legkevésbé se érdeklik az ilyen részletek, azt nézik hogy áll rajtad a ruha és azt ami alatt van.
6/8 anonim válasza:
Nem nézem, de néha feltűnik, hogy egy lány pl mindig más szerkóban van, gondolom otthon több száz ruhadarab közül válogat. Az ilyenek nagyon elleszenvesek.
7/8 Tarnolf válasza:
Én semennyire se nézem meg a ruhát, jó persze legyen igényes, de ha 5 perce láttam volna egy lányismerősömet, akkor se tudnám megmondani, mit viselt.
8/8 anonim válasza:
én mindig megnézem, meg is jegyzem és meg kell mondanom, hogy nagyon imponál ha egy lány átlagon felül öltözködik. persze nem jelent ledolgozhatatlan hátrányt ha ez nem így van, de mindenképpen nagyon nagy plusz.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!