A normális fiúk/férfiak miért nem szólítanak meg?
Sokan mondják még itt is, hogy ismerkedni bárhol lehet, akár az utcán, egy boltban, könyvtárban, plázában, stb. De a normális, rendes pasiknak nem szokása, észrevételem szerint, hogy leszólítsák a lányokat. Mert engem is megnéznek folyton a férfiak, de csak az igénytelen, vagy perverz pasik szoktak megszólítani(pl. igénytelen öltözetűek v. kis nyikhajok, esetleg 40-50 éves kéjencek), de a rendes, helyes fiúk csak megnéznek, de azt is csak diszkréten. Csak a szórakozóhelyeken szokás leszólítani egy lányt? Mert egyéb helyeken nem mernek a férfiak kezdeményezni, én hiába fogadnám a közeledésüket.
Más is van így ezzel, hogy annyi fiú lenne, aki tetszik, és tudom, hogy én is tetszem nekik, de nem mernek lépni?
Normális embernek tartom magam (relatív kinek mi a normális) de nem ismerkedem utcán. Miért?
A, Mert nem tudok az adott csajról semmit. Van e pasija? Jó fej e? Milyen az életstílusa? stb. Válogatós vagyok belsőre, kb 100ból 1 csaj aki a mércém közelébe ér, maradék 99el meg az időmet pocsékolnám, illetve azzal az 1el is, mert kb kincs szintű és biztos 7 lakat alatt őrzik (foglalt). Eddigi eseteim 100%a ilyen volt. 0% garancia van arra hogy a következő nem lesz az.
B, mert általában célirányosan közlekedem. A pontból B pontba és vissza. És nem csak tengek-lengek, unatkozva nézegetem a kirakatokat, meg az embereket.
C, azért mert valaki rám mosolyog, az roppant kevés számomra. Ha minden rám mosolygó emberhez odamennék, a napomból 18 óra ezzel menne el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!