Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elrontottam volna az életem?...

Elrontottam volna az életem? Csak normális válaszokat!

Figyelt kérdés

25 éves szűz srác vagyok! Szerelemből akarom megtenni az elsőt, nem holmi bárki által felpróbálható nőcskére pazarolni az első alkalmat. Na meg én nem dugni akarok, hanem szerelmeskedni.

Minap volt egy randim. Egy egész normális nőnek jött le a randit megelőző beszélgetésekből. 21 éves. Már az első randin feljött a párkapcsolatok téma, meg a szex (megjegyzem ő hozta fel), így kiderült, hogy én még szűz vagyok. Már ezt megelőzően elmondta, hogy neki a 30+-os pasik jönnek be, és rám első pillanattól kezdve úgy tekint, mint egy jó ember, jó barát, és nem mint egy jó pasi. A tanulás meg a kezdődő karrierje mellett pedig nem fér bele jelenleg egy kapcsolat, mert ő egy kapcsolatban nem tudja azt elviselni, hogy csak ő kapjon, és ne adjon vissza semmit, mert nincs rá ideje és energiája.

Szóval mikor oda jutottunk, hogy én még szűz vagyok, nem találta furcsának, csak épp ritka és szokatlan volt számára ez, és azt mondta, hogy neki az a jó pasi, aki minél több nővel volt már együtt, és tapasztalt. Aki tudja mi kell a nőnek az ágyban, mert ha az nem jó, akkor az egész kapcsolatnak lőttek. És manapság a mai trendek szerint a szüzesség igen csak ciki dolog már 17-18 évesen is egy pasinál.

Azt mondta, hogy kezdjek el élni, és minél több csajt felpróbálni, mert akkor leszek igazi férfi. És minél előbb, mert 25 vagyok!

Tényleg kezdek kiöregedni abból, hogy tapasztalatot szerezzek? Enélkül lehetetlen, hogy megtaláljam a párom?

Kort/nemet írjatok!

25/f

2013. dec. 5. 00:02
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim válasza:

Nem a szex tesz egy ferfit ferfiva, hanem a tettei es viselkedese

felejtsd el, rossz emberrel futottal ossze es nincs abban semmi kivetnivalo ahogy gondolkodsz

2013. dec. 5. 13:30
 52/56 anonim ***** válasza:
32 évesen ezt nem fogja megenni egy nő sem. a korban hozzá illő kezdő lányokból egyre kevesebb van ahogy öregszik. 90%uk ki fog akadni még a kezdőknek is.
2013. dec. 5. 13:32
 53/56 anonim ***** válasza:
90%
Ez valami fellengzos nocske. Voltam mar jo nehany ferfivel, es megis egy szuzzel van komoly kapcsolatom, es az elozo is azzal volt... Egyikre sem volt panasz az agyban, na persze en sem vagyok frigid. lehet nem jottel be a csajnak, mert ha nagyon tetszenel neki ez nem hiszem, hogy gond lenne. Egy kicsit is perverz no szeret "megrontani" egy szuz fiucskat! :D
2013. dec. 5. 15:01
 54/56 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt elfelejtettem irni, hogy nekem csak utana mondta el a mostani baratom, hogy en vettem el a szuzesseget! kicsit fura erzes volt, de ha nem mondja, szerintem eszre sem veszem. Szoval ahogy mar elottem is irtak, ne mondd el ezt a lanynak.
2013. dec. 5. 15:03
 55/56 anonim ***** válasza:

53.

"Egy kicsit is perverz no szeret "megrontani" egy szuz fiucskat"

Ez nagyonnagy :D

2013. dec. 5. 15:03
 56/56 anonim ***** válasza:
90%

Kezd ej úgy élni ahogy kellene, kövesd a szíved és ne akarj csak amiatt összeszedni egy lányt hogy elveszítsd a szüzességed. Ez nem lóverseny.

Az a lány meg egy könnyűvérű r*ibanc volt. Abban a lányban már nincsenek értékek, sem erkölcs és még kevésbé tisztelet.

Néha nem kell erőltetni a dolgokat hagyni kell hogy magától adódjanak, ha igazi mély kapcsolatot szeretnél ismerkedj a baráti körödben vagy ismerősök körében. Kezd el olyan emberekkel kapcsolatot kiépíteni akikhez fűznek érzelmi szálak vagy más baráti kapcsolatok.

Amit ő példáz az nem megoldás arra hogy úgy kell élned.

Engem abszolút nem zavarna ha a párom is 25 éves lenne és még szűz. Ha valaki igazán szeret akkor időt hagy a másiknak hogy megismerje a párját. Az én esetemben a szexet meg sem említeném 2 hónapig :) aztán kezdenénk csak ki ismerni egymást és bízni egymásban. Utána jön a többi. Mert ezután legalább csak az ember jobban kívánja a másikat ha hagy egy kis időt a kapcsolat elmélyülésében.

Ez a lány meg csak "rúdról rúdra jár" ( érted a lényeget) az ilyeneket 1 nap után dobni kell.

Keresd azt akit a szíved választ és hagy neki időt ha meg olyan a lány akiről beszélsz akkor azt hagyd ott a randi után.

25/L voltam.

2013. dec. 5. 17:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!