Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elrontottam valamit?

Elrontottam valamit?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot egy szórakozóhelyen. Ő ott az egyik pultos...Mondtam bnőmnek, hogy tetszik nekem a srác. Ő kicsit már be volt csípve, mikor elkezdte kérdezgetni , hogy van e barátnőd...stb. :D És aztán felajánlotta, hogy én megvárom mikor végez...:D Kicsit égett a fejem, de mondta h hogyne persze! Nem így alakult, mert már fáradtak voltunk, és hazamentünk a barátnőmmel. Másnap fb-n bejelöltem (hozzáteszem nem kedvelek itt ismerkedni), aztán tök jót beszélgettünk.

Meg is írtam neki, hogy nem bánja e, hogy én tettem meg az első lépést, bár nem szokásom :) Persze nem bánja , sőt...Tök aranyosakat írt. Aztán másnap mintha elvágták volna...csak 2 szavakban válaszolt, csak én érdeklődtem kb. Aztán már meguntam, és azóta én nem kerestem. Mit rontottam el? Talán megijedt? Tudni kell, hogy atom félénk srác, és zárkózott.

Egy lány...

2013. dec. 3. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem adtál neki elég jattot.
2013. dec. 3. 18:04
 2/6 zotanbro ***** válasza:
nem rontottal el semmit ... ne irjal ra te se es ha o rad ir akkor csak jatszotza magat.
2013. dec. 3. 18:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Első komment :DDDDDDD Meggondolandó
2013. dec. 3. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
elbizonytalanodott
2013. dec. 3. 18:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Hm..hátha észhez tér. Legalább tudnám, hogy mit toltam el. Zavar, mert nagyon szimpatikus a srác...
2013. dec. 3. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy neked van bármi hibád is a dologban, ez két félen múlik
2013. dec. 3. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!