Elrontottam volna az életem? Csak normális válaszokat!
25 éves szűz srác vagyok! Szerelemből akarom megtenni az elsőt, nem holmi bárki által felpróbálható nőcskére pazarolni az első alkalmat. Na meg én nem dugni akarok, hanem szerelmeskedni.
Minap volt egy randim. Egy egész normális nőnek jött le a randit megelőző beszélgetésekből. 21 éves. Már az első randin feljött a párkapcsolatok téma, meg a szex (megjegyzem ő hozta fel), így kiderült, hogy én még szűz vagyok. Már ezt megelőzően elmondta, hogy neki a 30+-os pasik jönnek be, és rám első pillanattól kezdve úgy tekint, mint egy jó ember, jó barát, és nem mint egy jó pasi. A tanulás meg a kezdődő karrierje mellett pedig nem fér bele jelenleg egy kapcsolat, mert ő egy kapcsolatban nem tudja azt elviselni, hogy csak ő kapjon, és ne adjon vissza semmit, mert nincs rá ideje és energiája.
Szóval mikor oda jutottunk, hogy én még szűz vagyok, nem találta furcsának, csak épp ritka és szokatlan volt számára ez, és azt mondta, hogy neki az a jó pasi, aki minél több nővel volt már együtt, és tapasztalt. Aki tudja mi kell a nőnek az ágyban, mert ha az nem jó, akkor az egész kapcsolatnak lőttek. És manapság a mai trendek szerint a szüzesség igen csak ciki dolog már 17-18 évesen is egy pasinál.
Azt mondta, hogy kezdjek el élni, és minél több csajt felpróbálni, mert akkor leszek igazi férfi. És minél előbb, mert 25 vagyok!
Tényleg kezdek kiöregedni abból, hogy tapasztalatot szerezzek? Enélkül lehetetlen, hogy megtaláljam a párom?
Kort/nemet írjatok!
25/f
Acid: innen erednek az olyan önámítások, hogy "de én így is szeretem, bárhogy is nézzen ki" meg hogy "nem baj, ha nem jó a szex, azért jól megvagyunk". A francokat. Csak ehhez el kell érni egy bizonyos életkort, hogy rádöbbenj: a szex egy nagyon fontos pillére egy kapcsolatnak. Nem egyetlen persze, de fontos.
És egy pasinál rengeteget számít a tapasztalat.
Márpedig az könyvből meg netről nem jön....
Igazábó már vágyok a testi kapcsolatra, de nem mindegy, hogy kivel!
Cikkek százait olvastam végig arról, hogy hogyan kell egy nőt pl orálisan a csúcsra juttatni. (A cikkek többségét nők írták.)
Igazából most is csak azt tudom mondani, amit fent is említettem: szeretkezni akarok, nem csak dugni!
Ezt jól teszed! :)
Csak most már feküdj rá a témára jobban (szó szerint) :)
.Cyan, nagyon aranyos kísérlet volt arra, hogy valami okosat mondj, de nem sikerült.
Tapasztalatból mondom, hogy NEM számít, hogy mennyi szexuális tapasztalata van egy férfinak.
Képzeld, soha nem ámítottam magam, hogy nem számít a szex vagy a kinézet. A szexualitás az én kapcsolatomban is előkelő helyen szerepel a fontossági listán
Azt viszont masszívan ki merem jelenteni, hogy a szex minősége eddig sosem volt összefüggésben a tapasztalattal.
Volt hipertapasztalt, magabiztos, idősebb egyénnel középszerű szexuális életem, és fiatal szűzzel kiemelkedően jó.
Nem tehetek róla, hogy te olyan szinten nem értesz a szexualitáshoz, hogy azt hiszed, hogy attól lesz jobb az ágyban egy férfi, hogy minél több nőt megdönt.
Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek más igényei lehetnek.
Ezer másik tényezőn múlik a dolog, a tapasztalat mennyisége teljesen mellékes.
Még szerencse, hogy ismersz. :)
Egy szóval nem említettem (hol olvastad?), hogy a tapasztalat a mennyiségen múlik - egyébként sőt: minél inkább lyukról-lyukra típus a pasi, annál kevesebbet fejlődik e téren.
Három: miért személyeskedsz? Én nem bántottalak.
Te mondtad, hogy igenis számít a tapasztalat.
Én meg megmondtam, hogy nem, és nem a kisujjamból szoptam. Nem egy olyan fiúval/férfival volt dolgom, akinek az enyém volt az első női nemiszerv, amit életében látott, és mégis tökéletesen értették a dolgukat.
Baromira nem ezen múlik, és kész.
hmmm... tudod, h itt nem fogod a kellő mennyiségű megerősítést megkapni, mert ahány ember, annyi vélemény, habitus.
Abban viszont igaza volt, h kezdj el élni....
*Acid Rain*
Annyi időt éltem kapcsolatban, mint a te életed fele. Akkor itt ki a tapasztalt? Nem te. :)
*Acid Rain* válasza:
"Nem egy olyan fiúval/férfival volt dolgom, akinek az enyém volt az első női nemiszerv, amit életében látott, és mégis tökéletesen értették a dolgukat. "
Kettővel? Összesen alig volt pár pasid, ezt korábban már leírtad. Azt sem tudhatod biztosan jó a szex amit kapsz vagy sem. Nincs komoly viszonyítási alapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!