Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elrontottam volna az életem?...

Elrontottam volna az életem? Csak normális válaszokat!

Figyelt kérdés

25 éves szűz srác vagyok! Szerelemből akarom megtenni az elsőt, nem holmi bárki által felpróbálható nőcskére pazarolni az első alkalmat. Na meg én nem dugni akarok, hanem szerelmeskedni.

Minap volt egy randim. Egy egész normális nőnek jött le a randit megelőző beszélgetésekből. 21 éves. Már az első randin feljött a párkapcsolatok téma, meg a szex (megjegyzem ő hozta fel), így kiderült, hogy én még szűz vagyok. Már ezt megelőzően elmondta, hogy neki a 30+-os pasik jönnek be, és rám első pillanattól kezdve úgy tekint, mint egy jó ember, jó barát, és nem mint egy jó pasi. A tanulás meg a kezdődő karrierje mellett pedig nem fér bele jelenleg egy kapcsolat, mert ő egy kapcsolatban nem tudja azt elviselni, hogy csak ő kapjon, és ne adjon vissza semmit, mert nincs rá ideje és energiája.

Szóval mikor oda jutottunk, hogy én még szűz vagyok, nem találta furcsának, csak épp ritka és szokatlan volt számára ez, és azt mondta, hogy neki az a jó pasi, aki minél több nővel volt már együtt, és tapasztalt. Aki tudja mi kell a nőnek az ágyban, mert ha az nem jó, akkor az egész kapcsolatnak lőttek. És manapság a mai trendek szerint a szüzesség igen csak ciki dolog már 17-18 évesen is egy pasinál.

Azt mondta, hogy kezdjek el élni, és minél több csajt felpróbálni, mert akkor leszek igazi férfi. És minél előbb, mert 25 vagyok!

Tényleg kezdek kiöregedni abból, hogy tapasztalatot szerezzek? Enélkül lehetetlen, hogy megtaláljam a párom?

Kort/nemet írjatok!

25/f

2013. dec. 5. 00:02
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
88%

"csajozásnak is van egy iskolája amiben ki kell járni az osztályokat. fokozatosan megtanulod, hogy milyenek is a nők"

Sajnálom, de egy intelligens nő az ilyen nem tudja komolyan venni.

Mégis hol élsz, milyen nőkkel hozott téged össze a balsors?! Ez a probléma az emberekkel, hogy az élet egyik legszebb dolgát - a szerelmet, a társ keresését - egy fellépésnek, szigorú megfelelési versenynek éli meg.

1. Miért feltételezed alapból, hogy manipulálni akar egy nő a hisztizésével? Ahelyett, hogy hatalmas szaktekintélyt képzel magadból, és ki tudod védeni már ezt, inkább meg kellene keresned azt a nőt, akivel úgy szeretitek egymást, hogy ilyen témák fel sem merülnek. Ahol játszmázni kell, és görcsösen küzdeni a jó benyomásért, és azért, hogy ne tegyen padlóra az ócska manipulálásai, és ítélkezései által (nincs szexuális tapasztalat- JÚJDESZÖRNYŰ), mi a fene a értelme van? Nem tagadom, hogy létezik olyan, hogy a nő hisztivel, erőszakkal manipulálja a férfit, de ezzel elég lenne akkor foglalkozni, mikor már vannak erre utaló jelek, nem pedig előre ezen görcsölni.

2. Nincsen olyan mesterség, hogy "csajozás", épp ezért nincsen iskolája. Lehet, hogy amiket kitapasztaltál egyes nőkön, a következőnél a legkevésbé sem fog működni, mert ilyen az emberi természet. Bizonyos szempontokból nagyon hasonló az összes ember, de ha megtanulsz a dolgok mélyére nézni, akkor meglátod, hogy MINDENKI MÁS, így mindenkihez kellene külön "iskola".

Szvsz az egyetlen út a tartós, valódi boldogság felé az, ha arra törekszel, hogy olyan embert találj, akivel tudsz maximálisan őszinte lenni, és saját magadat tudod adni, és nem kell taktikázni. Ezt pedig nem lehet úgy megvalósítani, ha blöffölsz, taktikázol, és felületesen kezdesz el viselkedni, mert bizonyos igencsak sekélyes lelkű libáknak csak így lehet megfelelni.

De ha legbelül te is olyan vagy, mint ők, akkor rajta, ez a dolgod! Viszont a kérdező láthatóan nem olyan, ezért őt nagy valószínűséggel nem viszi előre ez a felfogás.

2013. dec. 5. 01:46
 42/56 anonim ***** válasza:
84%

Én pusztán csak jóindulatból írtam amit írtam és biztos vagyok benne, hogy nagyon-nagyon sokan, még ha nem is mindenben, de többségében egyet értenek a mondanivalómmal.

Ha én összefutottam olyan nőkkel amilyenekkel akkor feltételezem más is összefuthat velük, ergó a kérdező is.

Az a politikus aki megszorításokkal kampányol -akármennyire szükséges és akármennyire lenne az a legmegfelelőbb út- az veszíteni fog, mert jön egy másik aki gátlástalanul hazudik. Egy párkapcsolat is ilyen, ha kiadod magad, ha nem a legszebb feled mutatod és a rosszabbikat eltakarod akkor lehet, hogy fel sem kelted a másik figyelmét. Mindenhol játszmák folynak. A szerelemben, a munkahelyeden, a politikában. Taktika nélkül nincs siker. Traktálhatod a kérdezőt a te felfogásoddal, de ha eddig a hasonló felfogással nem ment semmire akkor ezután fog?

Az elmebaj első jele ha folyamatosan, mindig ugyanúgy cselekszel és azt várod, hogy más legyen a következménye. Ha valami egy adott módon nem ment akkor váltani kell.

2013. dec. 5. 02:04
 43/56 anonim ***** válasza:

Egy olyan dolgokban, ahol a legszebb, legtisztább érzelmek vannak jelen (jó esetben), a taktikázás csak hátráltat.

Lehet, hogy nehezebb úgy párkapcsolatot kialakítani, hogy nem árulsz zsákbamacskát, de hosszabb távon mégis sikeresebb szerintem. Ha találsz valakit, aki magadért szeret, és te is őt, akkor legalább őszinte a kapcsolat, és alapozhattok egymásra. Attól még, hogy nem jött össze neki eddig, még megtörténhet, hiszen még mindig fiatal.

Nem azt mondom, hogy ne legyen résen, amikor a nőkről és a kapcsolatokról van szó, de ez nem jelenti azt, hogy meg kellene mérgezni magát a folyamatos blöfföléssel, önmarketinggel, és persze azzal, hogy bedobja magát a felszínes húspiacra. Én is jóindulatból mondom ezt.

2013. dec. 5. 02:18
 44/56 anonim ***** válasza:
93%

25év után egy randibol nem kell csodálkozni, ha elutasítottak. A legtöbb csaj ilyen.

5-6randibol lesz egy valaki biztos akit nem zavarja. Ha nem lesz egy se, akkor kezdj hazudni.

A csajt ne vedd adíg komolyan, amíg ő komolyan nem vesz téged, mert megilyeszted.

A randikon viselkedj úgy, mintha nem volna tétje. Az a lényeg, hogy boldog, nem elveszet embernek tűnj. Minden sz..t el lehet adni, ha szépen becsomagolják.

2013. dec. 5. 03:22
 45/56 anonim ***** válasza:

Az életed nem rontottad el. De a csajra érdemes hallgatni.

Az átlagnál jóval több partnerem volt, köztük szüzek is. Volt egyéjszakásom, szexkapcsolatom, barátság extrákkal, és komoly kapcsolat is.

Igen, valóban van olyan, hogy egy szűz fiú jó az ágyban, egymásra hangolódunk, stb. De ha egy tapasztalt férfivel hangolódunk egymásra, na annak lesz olyan fergeteges, egetrengető szex a vége, amire visszagondolva még akár évek múltán is beleborzongok. Illetve tőle van esély tanulni, új dolgokat kipróbálni. Mert szerelmeskedni is isteni érzés, de annak is megvan ám a varázsa, amikor csak gyorsan öt perc alatt dugtok egyet. A lényeg, hogy ne kizárólag ebből álljon a szexuális életetek.

Nem azt mondom, hogy szexuális gyakorlat nélkül nem találod meg a párod. De használd a fejed: az ember mindent, mindent jobban csinál gyakorlattal. Nem kell a mese habbal, nem vagyunk már gyerekek. Sem a vonzalom, sem az elméleti ismeretek nem helyettesítik a gyakorlatot. Ahogy más téren sem, itt sem.

2013. dec. 5. 08:17
 46/56 Noydra ***** válasza:

Acid, héé haver, mindkettőtöknek igaza van valahol, így felesleges vitázni :)

Kerdező te pedig számíts arra, hogy igen nehezen fogsz találni olyan normális csajt, aki ennek ellenére kapcsolatot akar veled. De találhatsz, szóval ne add fel.

2013. dec. 5. 09:53
 47/56 anonim ***** válasza:

"Egy olyan dolgokban, ahol a legszebb, legtisztább érzelmek vannak jelen (jó esetben), a taktikázás csak hátráltat"

Hát igen..... Ehhez olyan partner is kell, aki szintén érzelmileg tiszta és őszinte. Akinek nem mosta át az agyát a libsi ribạnckultusz.......

2013. dec. 5. 10:16
 48/56 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak még lányok, akik ezt értékelni tudják, valamint olyanok is, akik "elfogadják". Egyszerű: lépj tovább ezen a "nagyigényű" lányzón.
2013. dec. 5. 11:21
 49/56 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező:

Ne ess hanyatt, és ne lepődj meg!

Ami történt az nem más, mint két világ találkozása!!! Semmi több!

Te a romantikus vonalát közelited meg (nagy szerelem, első szex) a lány pedig szexpartnert keresett, akivel szexelni fog, és kielégülni akar, nem téged "tanitani".

Ez kb: olyan mint amikor fürdőszobát akar felújitani, keres valakit, akkor nem olyanra bizza magát, akinek ez elsz az első melója!

Totál más világnézet, és igény találkozott.

Te meg nem érted, és megijedtél :)

Rólad:

Amit képviselsz az tényleg akkor fog működni, ha találsz egy hasonló lányt, aki ugyanigy gondolkodik ,de legalább elfogad igy. Nagyon nem baj ez a lány már nem lesz szűz, elsőre nem hinném, hogy úgy vennéd el a szüzességét, hogy arra élmény legyen visszagondolnia.

A világnézeteddel személy szerint semmi bajom, de pár dologra azért felhivom a figyelmedet.

1. A tapasztaltság nem jelenti a "minden nőt felpróbálok" dolgot. Diszkó WC-ben fiatal lányokat csinálgatni nem tapasztalat szerzés.

2. A szexuális kielégületlenség nagyon hamar magával hozza a "savanyú szőlő" jelenséget. Ne ess abba a hibába, hogy a szexuális sikertelenséget akarod megideologizálni ezzel a "nagy szerelem" ideállal! (ez nem jelenti, hogy ez fenn is áll)

3. Engem nem a szüzességedk érdése zavar, hanem az a tény "érdekes", hogy a párválasztás évei alatt semmi nem történt! Ez az az időszak, amikor az ember roppant nyitott, a párjára fogékony. Ebből lassan ki fogsz csúszni, és nagyon érdekes, hogy "miért nem találtál senkit". Ennek van egy oka, ERRE fókuszálnék! ebbből ered az egész kérdésékör. (a szüzeséged tünet, nem ok!)

4. A szüzességed körül elég nagy felhajtást csapsz :D (lsd: 2. pont talán?)

A lányokatm ég megérthetjük valahol, mert az ő testükbe hatolnak be, és ha nem jól csinálják az felér egy karóba húzással. Érthető, hogy megnézik kire bizzák, kiben biznak 100%-ig. De nálad mt gondolsz mi lesz?

Megmondom: Az égvilágon semmi! Akár ügyet csinálsz belőle, akármit is tulajdonitasz neki, valójában semmi nem fog történni ha már voltál valakivel.

Azt tanácsolnám neked, hogy sokkal nyitottabb elmével nézz szét a világban, mert

csodás, tényleg fantasztikus lányok rohangálnak facéran, emberileg, testileg, szellemileg elképesztően fantasztikusak, meg kellene látnod végre!

2013. dec. 5. 11:40
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Én ha megismerkedem egy igazán rendes, kedves sráccal és megtudom, hogy ilyen ok miatt szűz ez kifejezetten előnyös és vonzó, én úgyse rohannék az ágynak, alaposan ki akarom ismerni előtte a másikat és ez nem 2 hónap, szépen fokozatosan felfedeznénk egymást hosszú pettingelésekkel megalapoznánk a dolgokat és az szex alkalmára, mikor kitapasztaltuk mi a legjobb a másiknak már minden tökéletes lenne.
2013. dec. 5. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!