Elrontottam volna az életem? Csak normális válaszokat!
25 éves szűz srác vagyok! Szerelemből akarom megtenni az elsőt, nem holmi bárki által felpróbálható nőcskére pazarolni az első alkalmat. Na meg én nem dugni akarok, hanem szerelmeskedni.
Minap volt egy randim. Egy egész normális nőnek jött le a randit megelőző beszélgetésekből. 21 éves. Már az első randin feljött a párkapcsolatok téma, meg a szex (megjegyzem ő hozta fel), így kiderült, hogy én még szűz vagyok. Már ezt megelőzően elmondta, hogy neki a 30+-os pasik jönnek be, és rám első pillanattól kezdve úgy tekint, mint egy jó ember, jó barát, és nem mint egy jó pasi. A tanulás meg a kezdődő karrierje mellett pedig nem fér bele jelenleg egy kapcsolat, mert ő egy kapcsolatban nem tudja azt elviselni, hogy csak ő kapjon, és ne adjon vissza semmit, mert nincs rá ideje és energiája.
Szóval mikor oda jutottunk, hogy én még szűz vagyok, nem találta furcsának, csak épp ritka és szokatlan volt számára ez, és azt mondta, hogy neki az a jó pasi, aki minél több nővel volt már együtt, és tapasztalt. Aki tudja mi kell a nőnek az ágyban, mert ha az nem jó, akkor az egész kapcsolatnak lőttek. És manapság a mai trendek szerint a szüzesség igen csak ciki dolog már 17-18 évesen is egy pasinál.
Azt mondta, hogy kezdjek el élni, és minél több csajt felpróbálni, mert akkor leszek igazi férfi. És minél előbb, mert 25 vagyok!
Tényleg kezdek kiöregedni abból, hogy tapasztalatot szerezzek? Enélkül lehetetlen, hogy megtaláljam a párom?
Kort/nemet írjatok!
25/f
"elmondta, hogy neki a 30+-os pasik jönnek be"
"nem fér bele jelenleg egy kapcsolat"
Mi a faszról beszélünk még?
elvárás a tapasztalat
randizz vallásos nőkkel
"neki az a jó pasi, aki minél több nővel volt már együtt, és tapasztalt"
Ostoba kva...:D Ne foglalkozz semmivel, amit ő mondott!
Nos, mivel a mai zh fényében nincs jobb dolgom, válaszolok:
Ez CSAK ÉS KIZÁRÓLAG rajtad áll. Ha te nem érzed így, akkor nincs így. Ennyi. DE ha már a szexhez így állsz hozzá, próbálj már meg olyan emberekkel randizni, akik megfelelnek a kritériumoknak! Csak mert a leírásod alapján ehhez a nőhöz eleve nem úgy álltál hozzá.
u.i.: Mennyire adsz magadra? Csak mert általában azért ilyen választ olyan srác nem kap, aki kinézetre bejön egy csajnak.
Ez csak egy állapot. Egy párkapcsolatban, még ha csak a szexről is szólna, minden azon múlik, mennyire tudsz ráhangolódni a másikra, mennyire vagy érzelmes. Szerintem legalábbis. Itt is voltak már válaszok, amik arról szóltak, hogy szűz volt a fiú, de meg sem látszódott. Maximumgátakat építesz magadban, de azok ledönthetőek, ami hátrány.
Szóval meg kellett volna védened magad :) Te is tudhatod, mi kell neki az ágyban, ez nem tapasztalat kérdése. Sokan új nőnél ugyanúgy néha bénáznak.. Rosszul gondolkozott a lány.
A lényeg:
Mindig is az egyén fog számítani, ez csak egy része, hogy korábban milyen szex-tapasztalatokkal bír. Nem kéne ennyire túlmisztifikálni!
24/F
"okos a csaj, nem kell szidni. 28 évesen már gáz lesz, hogy nem tud kielégíteni egy nőt"
Nagyon unalmasak már a szexuálisan analfabéta retardált emberek.
Színtiszta tapasztalatból mondom, hogy a szex minőségét nem a tapasztalat fogja eldönteni. És univerzális recept sincsen egy nő kielégítésére.
Ha ezt magyarázni kell, akkor rajtad az sem segít, ha 1000 nőt kúrsz végig, akkor is analfabéta maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!