Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elrontottam volna az életem?...

Elrontottam volna az életem? Csak normális válaszokat!

Figyelt kérdés

25 éves szűz srác vagyok! Szerelemből akarom megtenni az elsőt, nem holmi bárki által felpróbálható nőcskére pazarolni az első alkalmat. Na meg én nem dugni akarok, hanem szerelmeskedni.

Minap volt egy randim. Egy egész normális nőnek jött le a randit megelőző beszélgetésekből. 21 éves. Már az első randin feljött a párkapcsolatok téma, meg a szex (megjegyzem ő hozta fel), így kiderült, hogy én még szűz vagyok. Már ezt megelőzően elmondta, hogy neki a 30+-os pasik jönnek be, és rám első pillanattól kezdve úgy tekint, mint egy jó ember, jó barát, és nem mint egy jó pasi. A tanulás meg a kezdődő karrierje mellett pedig nem fér bele jelenleg egy kapcsolat, mert ő egy kapcsolatban nem tudja azt elviselni, hogy csak ő kapjon, és ne adjon vissza semmit, mert nincs rá ideje és energiája.

Szóval mikor oda jutottunk, hogy én még szűz vagyok, nem találta furcsának, csak épp ritka és szokatlan volt számára ez, és azt mondta, hogy neki az a jó pasi, aki minél több nővel volt már együtt, és tapasztalt. Aki tudja mi kell a nőnek az ágyban, mert ha az nem jó, akkor az egész kapcsolatnak lőttek. És manapság a mai trendek szerint a szüzesség igen csak ciki dolog már 17-18 évesen is egy pasinál.

Azt mondta, hogy kezdjek el élni, és minél több csajt felpróbálni, mert akkor leszek igazi férfi. És minél előbb, mert 25 vagyok!

Tényleg kezdek kiöregedni abból, hogy tapasztalatot szerezzek? Enélkül lehetetlen, hogy megtaláljam a párom?

Kort/nemet írjatok!

25/f

2013. dec. 5. 00:02
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

Hát mert számít is. De a tapasztalat nem = 400nő/év.

Tapasztalat a 3x2 éves kapcsolat is. (sőt)

Ne perlekedj már itt velem, felmegy a vérnyomásom. :)

Béke van. :)

2013. dec. 5. 00:39
 22/56 Költőnő? ***** válasza:
micsoda dzsihád robbant itt ki :D
2013. dec. 5. 00:43
 23/56 anonim ***** válasza:
9%

Tjah :D

Meg ahogy látom "Öregségi", valamint "Ki feküdt le több pasival" verseny is folyik egyidejűleg. :)

(én kiszálltam, hagyom nyerni Acidet, mer' még lesavaz és oda a szépségemnek.) :)

2013. dec. 5. 00:46
 24/56 anonim ***** válasza:
Én sem vitázok, mindent tud a kislány. :)
2013. dec. 5. 00:48
 25/56 anonim ***** válasza:

LOL, már hogyne lenne viszonyítási alapom? :D Volt már részem rossz szexben is.

Nem volt olyan sok barátom, nem voltam sosem az a típus, aki falja a férfiakat, de azért voltam már párral, és vannak érdekes tapasztalataim. Az meg a legkevésbé sem érdekel, aki csak a korával tud jönni, egy 40-es vagy akár férfi is lehet olyan szinten tudatlan, és ostoba, hogy elhal tőle az összes maradék agysejtem.

2013. dec. 5. 00:50
 26/56 Költőnő? ***** válasza:

nem rég próbáltam összeszámolni, hány ffivel volt dolgom "úgy" sajnos eljutottam 10 fölé, de mégis 30 évesen tudtam meg milyen a jó szex. Jahh és a poén az egészben h nem a srácok hibája volt. Nálam volt fejben "némi" bibi :D

Hát ennyit a tapasztalatokról :)

2013. dec. 5. 00:50
 27/56 anonim ***** válasza:
Acid, miután retardált k_rógépnek neveztél minden ok nélkül, mindenkit kiosztottál ahogyan más témákban is szoktad, felesleges bármit mondanom. Mindent tudsz az egyetlen tapasztalt barátod és az egyetlen szűz barátod után. ;)
2013. dec. 5. 00:53
 28/56 anonim ***** válasza:

"Mindent tudsz az egyetlen tapasztalt barátod és az egyetlen szűz barátod után. ;)"

Ne csodálkozz, hogy ha retardáltnak nevezlek. "Kicsit" többel volt dolgom, sehol nem írtam, hogy két emberrel feküdtem le. :)

2013. dec. 5. 00:55
 29/56 anonim ***** válasza:
43%

Két komoly barát, ez a tapasztalat kulcsa:

*Acid Rain* válasza:

1. Világosan lejön a válaszomból, hogy nem voltam szűz. Nem voltam sosem túl kalandozós nő, de azért van némi szexuális tapasztalatom. Akad viszonyítási alap.

2. Akkor is releváns lenne a véleményem, ha szűz lettem volna. Pont a legelső barátommal rossz volt a szex, és simán tudtam tapasztalatlan lányként is, hogy ennek baromira nem ilyennek kellene lennie.

*Acid Rain* válasza:

Kérdező, ne is törődj az értetlenkedő, beszűkült válaszolókkal! :) Én elhiszem neked, hogy nem vágynál más nőre, és megbecsülnéd a barátnődet. Ahogy a kedves 27 éves hölgyemény is mondta: igen, kiélheted magad egyetlen egy nővel is.

A barátom egyébként 19 éves. Egyszerűen megmondta, hogy még szűz, nem bonyolította túl.

Volt előtte olyan barátom, aki több tucat nőn átment, valamint önbizalommal teli, intelligens, karakán srác volt, érződött rajta a tapasztalat (ő 25 éves volt), nem is volt rossz vele a szex, de a mostani barátomat meg sem közelíti.

Komolyan jogosan osztasz ki. :)

2013. dec. 5. 00:55
 30/56 anonim ***** válasza:

Acid barátot írtam, a rövideket amikről máshol írtál nem tettem említést!

A futó kapcsolat nem komoly szexuális tapasztalat.

2013. dec. 5. 00:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!