Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elrontottam volna az életem?...

Elrontottam volna az életem? Csak normális válaszokat!

Figyelt kérdés

25 éves szűz srác vagyok! Szerelemből akarom megtenni az elsőt, nem holmi bárki által felpróbálható nőcskére pazarolni az első alkalmat. Na meg én nem dugni akarok, hanem szerelmeskedni.

Minap volt egy randim. Egy egész normális nőnek jött le a randit megelőző beszélgetésekből. 21 éves. Már az első randin feljött a párkapcsolatok téma, meg a szex (megjegyzem ő hozta fel), így kiderült, hogy én még szűz vagyok. Már ezt megelőzően elmondta, hogy neki a 30+-os pasik jönnek be, és rám első pillanattól kezdve úgy tekint, mint egy jó ember, jó barát, és nem mint egy jó pasi. A tanulás meg a kezdődő karrierje mellett pedig nem fér bele jelenleg egy kapcsolat, mert ő egy kapcsolatban nem tudja azt elviselni, hogy csak ő kapjon, és ne adjon vissza semmit, mert nincs rá ideje és energiája.

Szóval mikor oda jutottunk, hogy én még szűz vagyok, nem találta furcsának, csak épp ritka és szokatlan volt számára ez, és azt mondta, hogy neki az a jó pasi, aki minél több nővel volt már együtt, és tapasztalt. Aki tudja mi kell a nőnek az ágyban, mert ha az nem jó, akkor az egész kapcsolatnak lőttek. És manapság a mai trendek szerint a szüzesség igen csak ciki dolog már 17-18 évesen is egy pasinál.

Azt mondta, hogy kezdjek el élni, és minél több csajt felpróbálni, mert akkor leszek igazi férfi. És minél előbb, mert 25 vagyok!

Tényleg kezdek kiöregedni abból, hogy tapasztalatot szerezzek? Enélkül lehetetlen, hogy megtaláljam a párom?

Kort/nemet írjatok!

25/f

2013. dec. 5. 00:02
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
Oké, és ebben hol van, h csak velük feküdtem le? Ők voltak a két szélsőséges példa. :)
2013. dec. 5. 00:56
 32/56 anonim ***** válasza:
Nem volt futó kapcsolatom. Attól, hogy a többiről nem tettem említést, azok is komolyak voltak.
2013. dec. 5. 00:57
 33/56 anonim ***** válasza:
Nem idézgetlek, nincs jelentősége. Iszonyat agresszív, undorító stílusod van, nem vitázok veled. Részemről lezárva.
2013. dec. 5. 01:04
 34/56 Költőnő? ***** válasza:

ennek már amúgy sem volt sok köze a topik indító kérdéshez :(

pedighát elvileg az lenne fontos, nem? :)

2013. dec. 5. 01:07
 35/56 anonim ***** válasza:
24%

Egy céltudatos csaj volt aki tudja, hogy mit akar. Ennyi idősen már gáz, hogy nem voltál nővel. Baj, mert a veled egykorú nők már van, hogy gyereket akarnak, szóval nekik alap, hogy szexuális téren is érett legyél. Nem beszélve arról, hogy a nőkkel tudni kell bánni, amit leginkább a gyakorlatban lehet megtanulni. Itt persze sokan fogják írni, hogy ez nem fontos, nem gáz stb... de ha kimész az utcára akkor a nők igenis gáznak fogják tartani és nem fognak veled összejönni, mert keresni fogják az okát, hogy miért? Esetleg sorozatgyilkos típus vagy? Egyet értek a csajjal és minél több csajt próbálj meg gerincre vágni és még véletlenül se mond el, hogy nem voltál nővel. Látod egy 21 éves csaj sem akar veled bajlódni akkor mi lenne ha veled egykorú lenne a csaj? Tapasztalatot kell szerezni!

Ideje megtanulni, hogy a nők nem azt mondják amit gondolnak. Azt mondják, hogy legyél őszinte, amennyiben az igazság nekik tetsző. Ergó hazudj!!!

2013. dec. 5. 01:09
 36/56 Költőnő? ***** válasza:

nem az őszinteségével van baj, arra ne biztasd h hazudjon!

CSak nem mindegy, h mikor, hol és mennyit.

2013. dec. 5. 01:14
 37/56 anonim ***** válasza:
16%
hééé Ha/Ver?! igazad van, blöffölnie is jobb lesz lassan. 30 évesen már tényleg kevés nő fogja komolyan venni.
2013. dec. 5. 01:17
 38/56 anonim ***** válasza:
88%
Persze, blöfföljön, hogy megfeleljen az üreslelkű rongyoknak! :D Remélem lesz annyi esze, hogy nem veszi komolyan ezeket a válaszokat.
2013. dec. 5. 01:19
 39/56 anonim ***** válasza:
67%

ja, mert ha első randin előkerül a téma, hogy előző kapcsolat, barátok, barátnők, szex... akkor nyilván hatalmas jó pont lesz ha igazat mond. nyilván nem az adott csajnak, nem az lesz az első gondolata, hogy vajon mi lehet vele a baj? lehet, hogy egyeseknek romantikusan hangzik, hogy egy srác nem volt sok csajjal, de a gyakorlatban számtalan olyan helyzet állhat elő amikor szükség lenne a tapasztalatra és nem feltétlen a szexuális tapasztalatra gondolok hanem arra, hogy tudsz bánni a nővel, tudod, hogy mit akar, hogy mire van szüksége. például ismerd fel amikor hisztivel akar manipulálni stb... a csajozásnak is van egy iskolája amiben ki kell járni az osztályokat. fokozatosan megtanulod, hogy milyenek is a nők, hogy mennyire szabad őket komolyan venni, nehogy véletlenül beleszeress az elsőbe aki pu*cit mutat aztán meg főhet a fejed, hogy a nyakadon maradt...

persze vannak kivételek, de a kivétel erősíti a szabályt.

2013. dec. 5. 01:33
 40/56 anonim ***** válasza:
16%

hééé Ha/Ver?! aranyat beszélsz!

Ismertem egy kövér lányt, akit akárki csak szexre használt, azt se gyakran. Kifogott egy szűz, lelkileg gyengécske vékony srácot. Minden tele volt a szerelemmel, szivecskék, kiskincsem, émelyítő szinten. Eljegyzés, esküvő kitűzése (női erőszak, manipuláció), mindenhol posztolt gyűrű, esküvői blog, ami kell.

Az lett a vége, hogy a srác otthon ül, munkanélküli, motiváció nincs, mondhatni meghalt. A lány dolgozik és tovább hízott. Szex már nincs. Jól látod, egy szűz huszonéves srácot megfoghat az első erőszakos, domináns puncis. Pedig ez még korai tapasztalat nélkül és nem vezet jóra.

2013. dec. 5. 01:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!