Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresésben vagyok, közben...

Társkeresésben vagyok, közben meg undorodom a pasiktól. Ez el fog múlni?

Figyelt kérdés

amióta szakítottunk az exszel, próbálok ismerkedni, stb hiányzik egy barát. de volt egy 40 év körüli ember akivel munka miatt kapcsolatban álltam, mindig próbált valahol megérinteni (pl a kezem, ilyesmi) és rajtam meg mindig undor futott át. ahogy mostanában megismerek új srácokat, ez az undor öntudatlanul, reflexszerűen előjön belőlem, tehát ha csak finoman hátulról átölelnek, vagy kapok egy puszit, én finoman el is utasítom.

ez az egyik baj

a másik:

a legtöbb pasi fürdés után is izzadtságszagú, nagywc után nem tusolnak le, meg ilyen dolgok megintcsak kikészítenek.

hogy lesz így nekem barátom?

2013. nov. 26. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 A kérdező kommentje:
habár így belegondolva annyira rájöttem most ebből, hogy a nem célirányos szeretetjeleket viszont szívesen fogadom. pl otthagytam egy munkahelyet, és egyik kolleganőm adott puszit búcsúzóul, meg vigyázzak magamra, stb. az speciel meglepett és annak örültem. abban tényleg nem volt semmilyen hátsó szándék.
2013. nov. 27. 13:31
 82/88 A kérdező kommentje:

"saját tetteim következménye.."

hát én semmit nem tettem a 40 éves szeretetéért...szóval ez mindenkiből belülről jön, hogy szeret vagy nem, nem én váltom ki

2013. nov. 27. 13:33
 83/88 anonim ***** válasza:
Az nem szeretet, a vágy nem szeretet.
2013. nov. 27. 13:47
 84/88 A kérdező kommentje:

akkor meg pláne ne fogdossa senki a kezem!

...de remélem nem maradok így :(

2013. nov. 27. 13:53
 85/88 A kérdező kommentje:

azért az sem semmi, hogy a 40 éves feleségül is venne vágyból...

kivagyok a férfiakon :(

2013. nov. 27. 13:54
 86/88 anonim ***** válasza:
Én tudok tisztálkodni és soha nincs izzadtság szagom.Szarás után pedig zuhanyzom,nem hagyom kulásan a valogam egész nap..Nem tudom te eddig milyen igénytelen pasikkal voltál.39/F
2013. dec. 7. 21:01
 87/88 A kérdező kommentje:
hidd el a java részének tényleg nem szokása. szerintem a kezüket is simán zsepibe törlik..
2013. dec. 8. 17:41
 88/88 anonim ***** válasza:

Hát babám én heti 1-2 alkalommal kakkantok, akkor szerinted elég lenne max. 2-er fürdenem hetente?

A jelenlegi 7 fürdés + 5 zuhanyzás ezek szerint sok, vagy a kakkantások számát kellene hozzá igazítanom?

2014. aug. 23. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!